| CosminaAV a întrebat:

Hei,TPU.
Cate carti are seria Bloodlines? Care sunt acestea? V-au placut? Sunt interesante? Ce note le-ati da?
Fundaa celui care imi raspunde la toate intrebarile acestea!

Răspuns Câştigător
| laramistigan27 a răspuns:

Uit aici un rezumat:Sydney este o alchimistă,face parte dintr-un grup de oameni care se ocupă cu magia și servesc ambele lumi,cea a oamenilor,dar și cea a vampirilor.Ei protejează secretele vampirilor,dar și viețile omenești. Când Sydney este luată din patul ei în miezul nopții,ea crede că este pedepsită pentru că s-a aliat cu Rose Hathaway.Dar realitatea este mult mai rea. Jill Dragomir - sora reginei moroilor- Lissa Dragomir,este în pericol de moarte și moroi o trimit să se ascundă. Pentru a evita un război civil, Sydney este chemată în calitate de gardian și protector, dându-se drept, colega ei de cameră în ultimul loc unde s-ar fi așteptat cineva să trimităun vampir regal-o școală cu internat a oamenilor în Palm Springs, California.Dar în loc să găsească siguranța în Amberwood Prep, Sydney descoperă că drama este doar aproape de început...Mie mi-a placut asa si asa, un 8.Asemanatoare cu,,Casa din sticla'' zic eu, da' n-am gasit toata seria, stiu doar de Bloodlines, prima parte si ultima ceva cu,, Ultimul sacrificiu''.

1 răspuns:
| SelenaLibra a răspuns:

Bloodlines
The Golden Lyly
The Indigo Spell
The Fiery Heart
The Silver Shadow
The Ruby Circle
pana acum e doar pana la cap. 4 bloodlines
http://www.wattpad.com/story/34173041