Uit aici un rezumat:Sydney este o alchimistă,face parte dintr-un grup de oameni care se ocupă cu magia și servesc ambele lumi,cea a oamenilor,dar și cea a vampirilor.Ei protejează secretele vampirilor,dar și viețile omenești. Când Sydney este luată din patul ei în miezul nopții,ea crede că este pedepsită pentru că s-a aliat cu Rose Hathaway.Dar realitatea este mult mai rea. Jill Dragomir - sora reginei moroilor- Lissa Dragomir,este în pericol de moarte și moroi o trimit să se ascundă. Pentru a evita un război civil, Sydney este chemată în calitate de gardian și protector, dându-se drept, colega ei de cameră în ultimul loc unde s-ar fi așteptat cineva să trimităun vampir regal-o școală cu internat a oamenilor în Palm Springs, California.Dar în loc să găsească siguranța în Amberwood Prep, Sydney descoperă că drama este doar aproape de început...Mie mi-a placut asa si asa, un 8.Asemanatoare cu,,Casa din sticla'' zic eu, da' n-am gasit toata seria, stiu doar de Bloodlines, prima parte si ultima ceva cu,, Ultimul sacrificiu''.
Bloodlines
The Golden Lyly
The Indigo Spell
The Fiery Heart
The Silver Shadow
The Ruby Circle
pana acum e doar pana la cap. 4 bloodlines
http://www.wattpad.com/story/34173041
Desh întreabă: