Asta e mai mult buna de site ul Wattpad. Daca citesti o carte, ai sa vezi ca actiunile sunt relatate mult mai atent si nu e o trecere asa rapida, cum este la tine. Lucrarea a este o naratiune, nu o carte.
"Carte " inca nu am terminat lucrarea, vreau sa o fac de 170 de pagini sau chiar mai mult. Acesta aș intentiona să fie un capitol cu indicii strecurate pentru urmatorul capitol. De exemplu, cascada e un portal catre lumea reala. Padurea în care timmy a ajuns e de fapt o lume imaginară, pe care ei o trăiesc cât sunt in coma.
"Carte" - acesta intentionez sa fie capitolul de incepere care sa strecoare micile indicii despre adevarata poveste a poveștii - cascada e un portal din lumea comei în lumea reala.
Adevărul e ca am inceput inceputul cam prost din lipsa de inspiratie
Tot mai trebuie sa lucrezi la ea, nu mi transmite nimic, nici incitatie, nici alt fel de sentimente. Daca te apuci de SF-uri trebuie sa te tina cu sufletul la gura ca sa prinda publicul, cu romantele e mai usor.
Nu intentionez sa fie o carte SF sau ceva de actiune, intentionez sa fie mai mult o carte pentru copii, cu multa ficțiune