Am inceput sa citesc si m am oprit la prima fraza. Nu are niciun sens, e o propozitie fara sfarsit.
"Pe o planeta plina de sange, unde razboaiele erau de necontrolat, unde moartea era un simplu lucru, unde oamenii, Targonii si Gzorvenii erau de nestapanit"
Sincer, slabut, cum spune si "suntserios" de la prima propozitie ai calcat stramb. Si totusi, ideile tale si imaginatia nu sunt rele! Doar ca, spre exemplu, in descrieri, faci totul sa para putin cam banal si "ireal". Indiferent ce descrii, trasaturile trebuiesc accentuate pana la extrem, astfel incat sa nu devina plictisitor iar cel ce citeste sa fie "cuprins" de acel peisaj. Tu ai facut o reteta, 100 bucati creaturi, 500 C*, mercur, acid... As incerca sa iti dau un exemplu dar ma dezgusta partea sf, nu am imaginatie atat de bogata. Ca o concluzie, nu te lasa(pentru ca foarte putini au imaginatia ta), dar mai lucreaza la modul de redare a ideilor, dar si de exprimare! Pentru asta recomand carti, orice tip de carti. Bafta!
Daca vrei parerea la mai multe persoane, fa-ti un cont pe Wattpad si pune cartea ta acolo. Wattpad e un site unde oricine poate posta orice carte, originala sau nu.
Bravo e frumoasa povestea dar /DAR\ mai trebuie sa lucrezi la final ( la incheiere).
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: