Am un singur sfat a-ti da: cand scrii in romaneste, starduieste-te sa nu mai inserezi cuvinte in engleza, mai ales daca vrei sa fii luata in serios, nu ca toate pitipoancele de pe strada.
Daca vrei ca opera ta sa fie luata in serios si respectata, este bine ca tu sa acorzi acest respect lucrarilor scrise de tine, pentru noi, viitorii tai cititori.
Nota: Ilusion ala, are si echivalent in romana, se spune: iluzie!
Inca un site plin de texte filosofice fara niciun scop final in mare de mii de bloguri pe aceeasi tema. Nimic interesant din punctul meu de vedere.
Nu vad de ce as continua sa citeste texte despre... nimic in final
La 6 ani tu scriai literatură?
Este foarte bine sa scrii (daca e si ceva util este ideal), iar ca este public este şi mai bine.
Wow! Ceva de-a dreptul uimitor ca in ziua de astăzi, tinerii sa fie interesați de acest hobby, având in vedere ca prea putini tineri mai au candoarea de a scrie ceva, si chiar de a publica ceva inteligent! In primul paragraf al întrebării tale, parca ma regăsesc pe mine! Tot la varsta de 6 ani am inceput sa scriu si eu ceva, chiar daca ceva conform vârstei de atunci : povesti, basme, iar pe la 11 ani chiar un mini-roman de aventuri ( eu FIIND pasionata de carti SF, travel etc.) In functie de genul cartilor citite pe care il preferi, ai putea sa te conformezi! Oricum, in principiu, sunt uimita ca mai exista cineva care se preocupa de propriul intelect!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
JCDenton întreabă: