| AliciaAli4 a întrebat:

Scriu o carte, de fapt încep să scriu o carte.As vrea să știu daca ideea mea este bună.Vă rog să-mi spuneți sincer ce parere aveți.Un mic rezumat:In carte este vorba despre o fata adoptata care nu se intelege prea bine cu parintii ei adoptivi.Într-o seara ea a avut un vis si i-a aparut un semn ciudat pe picior.Dupa cateva zile ea o viziteaza pe bunica ei unde afla ca este o vrajitoare,una din cei mai buni vrajitori. Într-un final ea pleaca împreuna cu protectorul ei într-o lume foarte diferita de ai ei.Din acel moment încep multe aventuri fantastice. Unele dintre ele:afla ca niste fiinte groasnice o urmaresc,îsi salveaza parintii naturali,afla secrete din trecutul sau, este provocata la o cursa mortala, îi mor persoane iubite.

Răspuns Câştigător
| LaraThacker a răspuns:

Ideea este destul de buna, ai multa imaginatie. Important e totusi cum scrii. Am intalnit multe carti care aveau un subiect foarte bun, dar modul autorului de a scrie lasa de dorit. Iti doresc mult succes cu cartea ta :*

4 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

E buna, dar fara moartea persoanelor iubite. poate in trecut, sa-si aminteasca de ele, dar nu le combina cu aventurile.

| WitchMya a răspuns:

Ideea este foarte buna si ai o imaginatie foarte bogata. Eu te sfatuiesc doar sa o termini in asa fel incat sa poata fii continuata intr-un al doilea volum daca vei dori...

| AliciaAli4 explică (pentru WitchMya):

Multumesc! Chiar am multe idei pentru urmatoarele volume.

| cryystyy a răspuns:

Ai multa imaginatie, e foarte frumoasa ideea ar fi bine dupa ce termini de scris sa o pui pe un blog