Imi pare rau ca probabil nu ai inteles mare lucru, nici tu, dar nici ceilalti care au citit.Nu prea le am cu asezatu in pagina...adica am incercat sa asez asa cum trebuie, dar se pare ca nu mi-a iesit deloc bine! Stiu exact ce trebuie sa conturez la primul capitol, cat si in continuare.Dar spune-mi, dc nu?
Salut, iti scrie un autor. felicitari pentru ca scrii. Iti recomand sa continui sa o faci. Nu ai cursivitate, asta e problema, materialul e brut, prea matematic. Multe detalii, dialoguri ciuntite, greoaie. Iti recomand sa iti fluidizezi scrisul citind cat mai multe romane moderne. Stai linistita, la 16 ani nu aveam nici eu cursivitate, ba dimpotriva, drept urmare critica asta e strict constructiva.
Multumesc mult pentru parerea ta! Am schimbat ceva si ceva la capitolul acesta.Si in continuare sper sa fie ok. Daca doresti sa citesti continuarea, eu o voi publica aici cat de curand: http://www.wattpad.com/user/AliiAlinua Am inteles.Succes si tie in ceea ce faci! Multumesc inca o data pentru comentariul tau! O sa tin cont!
Super tare, si eu lucrez la o carte, se numeste ''Misterul din Scalos''. Am scris pana acum vreo 4 capitole. Continua sa scrii si vezi ce-ti iese. Pana acum mi-ai captat atentia.
Multumesc foarte mult pentru comentariul tau, cat si pentru sesizari! Cu siguranta ca o sa-ti vizitez si eu profilul! Mai rar persoane care doresc sa faca ceva constructiv! Succes si tie in continuare:*!
Da, e un bun început, mi-ai captat atenția, dar...
Dai prea multe detalii despre personaje, acțiune și locație; Ai tendința de a caracteriza excesiv, mai ales personajele. Eu când citesc o carte vreau să-mi pun mintea la contribuție, nu vreau doar să citesc niște cuvinte de pe o foaie, vreau să particip activ în povestea ce se desfășoară pe hârtie, să mă transpun în mijlocul acțiunii ca un observator tăcut; În acest fel, fiecare își personalizează caracterele și locația după bunul plac. E ca și cum profesorul de matematică ar scrie o problemă pe tablă cu tot cu rezolvare, e prea simplu. Prea multe detalii fac cititorul prea leneș.
Asta e doar o părere, sper că nu te-am insultat sau demoralizat în vreun fel; Continuă să faci ceea ce îți place, continuă să scrii, doar așa vei găsi fericirea adevărată.
Multumesc mult pentru comentariul tau.Intentia mea a fost, ca...la inceput, sa dau anumite delatii pentru cititori care probabil o sa le fie utile pe parcurs.Sa stie exact despre ce e vorba, ca o mica descriere.Ori puteam face asta, ori puteam sa trec direct la actiune, ca mai apoi sa introduc aceste elemente mai tarziu.Cu siguranta ca o sa-l schimb putin, pentru a nu fi prea plictisitor inceputul iar cititorii sa renunte.Asa este, cand cititorul citeste ceva anume, el se traspune practic in cartea respectiva, modeland personajele dupa bunul plac.Multumesc mult inca o data pentru parerea ta! Orice poveste are nevoie de critici! O sa continui! Sii, intr-o zi, o sa vezi cartea mea publicata.Pace:*.
Cu plăcere, promit că o s-o citesc. Chiar dacă nu vei putea să o publici, te rog să-mi trimiți o copie.
Doar ce am inceput sa o scriu.Si stiu exact ce am de schimbat, ti-am inteles exact viziunea..si stiu ce am de facut in continuare.o sa ti-o trm, sa o citesti.Sau o s-o public, capitol dupa capitol...sii,o sa-ti trm mesaj sa o citesti in continuare!
Mersi mult. Să ai spor la scris.
Multumesc mult!
Buna! Continua sa scrii, nu renunta la talentul tau! Gandeste-te ca multi ar vrea sa scrie ceva si nu au talent, dar tu ai ai vrei sa renunti!
Sper sa o pot citi! La fel si tu:l
Vreau sa tiparesc o carte cu poezii! Multumesc draga mea Alinuta, asemenea!:*:*:*
O sa vezi ca vei fi cea mai buna in tot ce faci, trebuie doar sa vrei! Sunt sigura ca, cartea ta va fi cea mai buna! Chiar daca altii te descurajeaza(vorbesc in general) tu trebuie sa ai incredere in tine! Atata timp cat stii ca ceva nu e bine, poti indrepta! Nu uita:repetitia e mama invataturii.Nimeni nu s-a nascut invatat.Esti ca si un diamant neslefuit, dupa ce te ocupi de el va fi cel mai frumos, asa si cu talentul tau!
Eu iti doresc mult succes pe viitor! Vei fi cea mai buna, sunt sigura!:*:*:*
Continua sa scrii! Este minunat ceea ce am citit acum, contiuna la visul tau! Scrie mai departe daca asta iti place si te face fericita.