De Tess Gerritsen: "Chirurgul", "Ucenicul", "Pacatoasa" si "Clubul Mefisto"( cele mai tari carti de aceasta autoare foarte cunoscuta si e de preferat sa le citesti in ordinea scrisa) De Giorgio Faletti "Eu ucid" (absolut incredibila) De Agatha Christie: "Ucigasul ABC", "Moarte pe Nil", "Craciunul lui Poirot", "Întâlnire cu moartea", "Zece negri mititei", "După înmormântare", "Baltagul" de Mihail Sadoveanu( vei avea nevoie intr-a 8-a... ceva specific romanesc) Sper sa ca iti va placea macar o carte din toate cele mentionate, acestea fiind doar o parte din toate cele pe care le-am citit in gimnaziu si cele mai bune, dupa parerea mea
Mersi mult!
Voi incerca sa le citesc pe toate...
Ma bucur ca vrei si ai dorinta de a citi toate cartile si eu de asemenea iti multumesc cu deosebita consideratie. o(≧◡≦)o
Iti recomand sa incepi cu auoarea agatha christie, cea mai mare scriitoare de romane politiste din istorie. Vei avea parte de o lectura placuta dar in acelasi timp plina de aventura si suspans. bafta
Am citit ''Zece negri mititei''. Altele nu prea mai stiu...
Crima in Orient express
Perfect murder
CAzul Jenkins sun o gramada
Suflete damnate de Yrsa Sigurdardottir..cu toate că nu cred că este bună pentru tine (eşti cam micuţă)