| grozavugabriela a întrebat:

Hello TPU! :p Stie cineva carti dragute asemanatoare cu "Pe aripile vantului" sau "Mandrie si prejudecata"? Sa fie atat de interesante incat sa stai treaz noaptea numai ca sa vezi ce se intample laughing genul asta de carti imi plac. Si desigur sa fie de dragoste,daca se poate.
Multumesc, si funda, de asemenea!

Răspuns Câştigător
| Cameliapantiru a răspuns:

Buna, Gabriela! Iti recomand sa citesti "La rascruce de vanturi''-Emily Bronte, "Jane Eyre''-Charlotte Bronte si "Necunoscuta de la Wildfell Hall''-Anne Bronte. De asemenea, "Dama cu camelii''-Alexandre Dumas-fiul. "Tess d'Urberville''-Thomas Hardy si "Pasarea spin''-Colleen McCullough. Spor la citit!

10 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Eu iti recomand "Forsyte saga" de Galsworthy.Este un roman-fluviu de 6 volume.

| grozavugabriela explică (pentru mira):

Am citit rezumatul si pare foarte interesanta! happy Sti cumva daca se gaseste la biblioteca?

mira
| mira a răspuns:

Cred ca se gaseste in bibliotecile universitare si judetene. Poate si in cele scolare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oedipus rex, orice de danielle steel *blushes*, swann, moarte la venetia, kafka pe malul marii

| AnnaaaMaria a răspuns:

Șoșa de Isaaac Bashevis Singer.A luat premiul Nobel pentru literatură. E una dintre preferatele mele. Nu o să regreți că ai citit-o!

| Andreea555012 a răspuns:

Inima de cerneala

| RockRox a răspuns:

Hei. Mie una imi place The fault in our stars si Vampirii din Morganville. Daca doresti iti voi da si un site cu carti online, eu citesc si de acolo si chiar au multe carti bune kiss

| grozavugabriela explică (pentru RockRox):

Chiar te rog! Si iti multumesc! :*

| RockRox a răspuns (pentru grozavugabriela):

Pai poti intra aici http://www.wattpad.com/getmobile iti faci un cont si selectezi limba in care vrei sa fie cartile. De acolo iti alegi ce categorie vrei (dragoste, supranatural, umor etc) si gata :) Lectura placuta :-*

| adelinazrsh a răspuns:

Mie, mi-a placut foarte mult Oryx si Crake-M. Atwood, Somnul de veci, O iubire a lui Swann și Marea-John Banville