| Katherine3003 a întrebat:

Hey, am si eu nevoie de putin ajutor. Am inceput recent sa scriu o noua "carte". Are o poveste mai neobisnuita. De obicei scriu povesti fantasy, dar asta e putin mai ......cu totul neobisnuita. Acum sa trecem si la cererea initiala. Am descris o fiinta supra-naturala, o femeie imbracata in negru care ii apare lui Katryn tipand, apoi dispare. Initial am crezut ca descriu zana irlandeza Banshee, dar am cam exagerat si nu mai seamana deloc cu ea. Va rog sa imi dati un alt nume pentru "zana" descrisa de mine. Cartea se numeste "Dragoste printre morminte"

Dau funda celui mai inspirat raspuns!

Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| mandacheannemaria a răspuns:

Nu te complica cu nume straine sau mai stiu eu cum. Nu o poti numi direct "Zana Intunericului " sau "mortilor" sau ceva asemanator. Pare misterios. Asa cititorul va dori sa afle mai multe despre acest personaj.

| Katherine3003 explică (pentru mandacheannemaria):

Multumesc pentu sugestie. Insa povestea e mai complicata, cum de altfel am si mentionat mai sus, daca ma puteti ajuta cu niste caracteristici pentu acest personaj v-as fi foarte recunoscatoare. E pentru prima data cand cer ajutorul in acest domeniu. pur si simplu nu mai am inspiratie si pentru acest personaj. m-am concentrat prea tare pe subiect si actiune, iar acum incerc sa fac cat mai cunoscute personajele.

2 răspunsuri:
| costin517 a răspuns:

Daenerys

Întrebări similare