| Roxette21 a întrebat:

Hey! Tocmai am terminat de scris o carte de poezii, nu e foarte mare, in jur de 50. Am nevoie de câteva sfaturi legate de o editură bună si nu foarte scumpă, un sponsor dacă se poate si modalităti de a o face cunoscută. Tin să mentionez că am 15 ani si e prima carte pe care o scriu. Deasemenea am dat câteva monstre colegilor si profesorilor de limba română și au fost absolut fascinati. Ii tin la curent cu toate operele mele! Deci ajutati mă vă rog!

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

In cazul tau, n-ai decat o varianta: self publishing.
www.bibliotecadigitala.ro

Fiind un autor debutant, n-o sa te prea bage nimeni in seama. Reclama trebuie sa ti-o faci singur. Te sfatuiesc sa nu-ti faci iluzii. Publica-ti cartea pe banii tai si imparte-o prietenilor sau colegilor de clasa. Mult succes.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 15 ani. Vrei sponsori la 15 ani? Crezi ca e chiar asa usor sa devii scriitor?
P.S. Data viitoare arata poeziile persoanelor care nu te suporta, vei obtine o parere mult mai apropiata de adevar decat de la un "prieten".
Bine, pa.

| MonstruletulDinBomboaneExpirate a răspuns:

Editură: Aramis.
Este o editură bună, încearcă. Succes ș felicitări!

| MonstruletulDinBomboaneExpirate a răspuns:

Sau Corint. Aceasta este o editura super-buna. Succes încă odată. happy

| TortQuemado a răspuns:

Urmărește atent mișcarea literară de la noi, cu concursuri literare, fiindcă periodic au loc concursuri literare pentru debutanți. Dacă volumul tău e destul de bun, vei beneficia de publicare din partea editurii X, cu lansare și promovare.