| tisu a întrebat:

As vrea sa scriu o carte care se bazează pe elemente din viata mea, dar nu stiu daca va avea succes.Ce sa fac? Sa o scriu sau nu?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Eu zic sa o scrii: cu siguranta ca ai o mare experienta de viata care merita sa o asterni pe hartie.

| Kaℓi a răspuns:

Nu o scrie. De ce? pentru ca pierzi timp, e cel mai pretios lucru. Poti citi ceva bun in timpul ala, de exemplu.

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu pierzi nimic daca încerci. Daca va avea succes, cu atât mai mult happy Te vei simți mai multumit ca ai încercat.
Daca nu va avea succes, asta e, nu te descuraja continua sa scrii pentru ca multi autori in timpul vieții nu au fost renumiți, iar după moartea lor au ajuns celebri. Deci, chiar daca scrii doar pentru tine, continua sa o faci. Te ajuta sa te dezvolți. Succes, orice ai alege sa faci! happy

| YellowMoon a răspuns:

Eu am o altă întrebare pentru tine: Tu vrei sa scrii cartea pentru succes? În funcție de răspunsul tău, o să îți răspund la întrebarea ta și, o să îți dau, bineînțeles, și câteva sfaturi legat de lucrurile de bază pentru a scrie o carte.

| 4Andreea4 a răspuns:

E ok sa iti asterni gandurile, trairile si sentimentele pe foaie.Totusi,pentru a scrie o carte, trebuie sa citesti la randul tau carti (nu pentru a copia intamplarilelaughing), ci pentru vocabularul tau propriu ).In plus trebuie sa cunosti bine gramatica limbii romane (am citit unele carti, scrise de tineri de pe anumite site-uri si nici macar nu puneau cratima la "m-am dus " etc )... Daca consideri ca ai puterea si experienta(vocabular, lexic si mai ales talentul de a tine cititorul in suspans), bafta!