| DoNotWorry a întrebat:

imi poate recomanda cineva o carte pentru adolescenti si cu putina dragoste. De exemplu mie mi-a placut Fratia Pantalonilor Calatori. As prefera sa o pot citi si online + link daca se poate :d Funda

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Iti recomand sa citesti "Elevul dima dintr-a spatea", de Mihail drumes. E o carte superba despre viata de licean, despre aventurile si dorinta de cunoastere, explorare si creare aunei vieti mai bune, bazate pe cinste, corectitudine si egalitate(utopic, dar rumos totusi) si o frumoasa idila intre Grig Si Lotte, in varsta de 19, resoectiv 17 ani. Recomand tutror celor sensibili si putin romantici, eu am citit-o si recitit-o de vreo 7 ori cu multa placere. De asemena, poti incerca si alte doua romane ale lui drumes, "Initatie la vals" si "Scrisoare de dragoste"(nu sut la fel de frumoase ca "Elevul Dima...", dar totusi merita citite). Lectura placuta!

3 răspunsuri:
| Cripxy a răspuns:

Http://www.librarie.net/categorie/47/carti/carti-de-dragoste Cartile lui Jane Austen sau Emily Bronte: Ratiune si simtire, Mandrie si prejudecata, Emma, Marianne si elinor, La rascruce de vanturi sau cartile lui Gabriel Garcia Marquez( Un veac de singuratate, Dragoste pe vremea holerei). Am citit si Pe aripile vantului, de Margaret Mitchel. A fost tare interesanta. Necunoscuta de la Wildfell Hall" - Anne Bronte
"Anna Karenina" - Lev Tolstoi
"Maitreyi" - Mircea Eliade
"Domnisoara Cristina" - Mircea Eliade
"Nunta in cer" – Mircea Eliade
"Pe aripile vantului" - Margaret Mitchell
"Scarlett" - Alexandra Ripley (continuarea lui "Pe aripile vantului")
"Panza de paianjen" - Cella Serghi
"Lorelei" de Ionel Teodoreanu
"Dama cu camelii" de Alexandre Dumas-fiul
"Dragostea in vremea holerei" - Gabriel Garcia Marquez
"Golful francezului" - Daphne du Maurier
"Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război" - Cămil Petrescu
"Mandrie si prejudecata" – Jane Austen
"Adam şi Eva" – Liviu Rebreanu
"Dragostea nu moare" - Maitreyi Devi
http://www.librarie.net/carti/153709/VEI-ACOLO-Guillaume-Musso
Este frumos si romanul Jane Eyre de Charlotte Brontë! http://www.cartidecitit.ro/galerie/Carti-Dragoste,funda?

| jellyjumper a răspuns:

"Privilegiul" de Zoey Dean... nu cred ca o poti citi online dar e super si are putina dragoste si e pentru adolescenti... cartea este facuta dupa un serial asa ca daca vrei te poti uita si la serial

| jellyjumper a răspuns:

Privilegiul e o carte scrisa de Zoey Dean e super... dar nu cred ca o poti citi online; _;... e pentru adolescenti si are si putina dragoste. sper ca ti-am fost de ajutor happy