Pai eu invat o poezie foarte repede in felul asta:
Citesc de vreo 5-6 ori primele 2 propozitii si tot asa si daca esti atenta si citesti cu expresivitatile necesare o poti invata in 5-10 minute(asta depinde cat de lunga e poezia)
adica citeste cate doua propozitii de vre 5-6 ori
Eu unu invat o poeziie in 5 min daca vrei sfatu meu si crezi ca e de folos FUNDA.
Acm daca sa inveti o poezie scurta e foarte simplu o citesti de 2-3 ori si sigur daca o citesti cu expresivitate si atentie ai si MEMORATO daca e una lunga inveti prima strofa o repeti o inveti pe a 2 si le legi s.m.d (strofele exact ca la cele scurte)! FUNDA!
Eu nu le învăţ chiar aşa de puţin timp. citeşti poezia de câteva ori, apoi iei fiecare strofă şi vers în parte şi gata.
Eu nu te oblig, dacă îmi dai bine, dacă nu, nu
Buna eu o poezie o invat in 10 minute deoarece citesc poezia de cateva ori iar dac e impartita in mai multe strofe repet fiecare strofa pana o retin
Depinde de personalitate.Eu de exemplu : cand am invatat Luceafarul l-am spus corect si cu expresivitate pentru ca am vazut pe youtube cum spune eminescu.De invatat daca e o poezie lunga inveti din prima 1-2 strofe. Daca e lunga inveti cate 3-4 versuri. Daca te ajuta poti canta Bafta!
Sa o citesti atent de vreo 10 ori sau mai mult inainte de culcare. A doua zi pe cap limbede mai repeto si vei vedea ca e usor. Funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: