Cred ca mai dramatic si mai romanti nu poate fi decat Anna Carenina, dar mie cartea asta imi provoaca somn. O alta carte, drama, adica drama adevarata, te face sa iti para rau pentru personaj, este Idiotul. Ma bucur ca am citit-o, e foarte buna.
Aici mai bine vizionezi filmele
Nici un film nu se ridica la nivelul unei carti, frumusetea detaliilor nu se poate reda intr-un film, si daca se poate, nu ai timp sa le observi. Ca sa nu mai spun ca imi place sa imi imaginez eu personajele, nu sa o vad pe Keira Knightley, care are 35 de ani, ai rolul unei fete de 18, in Mandrie si Prejudecata. Filmul e bun de vazut daca stii ca nu vei citi cartea niciodata.
Wow wow.
In opinia mea mai bine economisesti timpul
Mutu, chivu, cum iti spune..in opinia mea esti de mai mult ajutor in categoria filme in cazul asta. Poti deveni expert TPU raspunzand doar acolo.
Încearcă seria Culorile Dragostei de Kerstin Gier (Roşu de rubin, Albastru de safir şi Verde de smarald). Stai liniştită, nu e atât de siropoasa pe cât sună. Dar e drăguţă, orginala şi destul de amuzantă pe alocuri.
Buna! "Jane Eyre"-Charlotte Bronte
"Necunoscuta de la Wildfell Hall"-Anne Bronte
"La rascruce de vanturi"-Emily Bronte
"Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell
"Insula pierduta"-Margaret Mitchell
'Rebecca'-Da[hne du Maurier
"Qvo vadis"-Henryk Sienckiewicz
"Lorelei"-Ionel Teodoreanu
"La Medeleni"-Ionel Teodoreanu
"Maitreyi"-Mircea Eliade
"Panza de paianjen"-Cella Serghi
Lectura placfuta orice ai alege!
Acum nu sunt eu la subiect dar aceste carti sunt grozave:Twlight citeste toate volumele, desigur sunt cartile mele preferate, le ador
Cronica Fluturelui, inca o carte plina de dragoste, merita citita
De actiune ar fi minunata cartea Hotul Vrajitor
Sunt o multime! Stiu mai mult de atat care merita sa fie citite!
Cu putin noroc, ai putea gasi "Vapaia" de H. de Regnier. E realista, fara flori care vorbesc sau fluturi care iti canta la inmormantare si finalul e destul de neasteptat. E de dragoste, filosofie, "action"-cum zici tu si... e pentru adolescentul care vrea ceva nou. Daca n-o gasesti pe la prieteni/librarii/pe net sau nu vrei s-o cumperi si chiar vrei s-o citesti, da-mi adresa ta si ti-o trimit eu. :D Uite un site, in caz ca vrei s-o cumperi http://www.targulcartii.ro/vapaia-henry-de-regnier-978-606-600-824-2-125451
Blestemul din Swoon de Nina Malkin... nu e cu demoni dar nu e nici romance 100% dar e faina
Poti citi "Rosu de rubin-culorile dragostei" de Kerstin Gier, eu asta citesc acum si este destul de interesanta
sper ca ti-am fost de ajutor!
Hey' va multumesc muult.Toate cartile par foarte interesante si abia astept sa le citesc. Vote v'am dat la toti, insa fundita...habar nu am cui... mi-ar placea mult sa dau la toti o sa le citesc si dupa Promit ca o sa dau fundita la cel care ma sfatuit sa citesc cartea care o consider ca fiind cea mai interesanta.:*
Memoriile unei gheise de artur golden sauMaitrey de Eliade (cred), O tragedie americana de Teodor Drayzer
Pe aripi de vint (interesanta)
Twilight 4 parte
O carte foarte interesanta este "Memoriile unei gheise" de Arthur Golden. Mie mi-a placut foarte mult. O poti downloada si de aici http://e-biblioteca.blogspot.ro/. Numai ca trebuie sa o cauti. Sau poate gasesti si ceva care iti place.
Aici nu e contra plata?
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: