Sall! Depinde de ce gen iti place sa citesti, mie imi place cel fantasy imbinat cu mister.Eu am citit Charlie Bone (aici sunt 3 volume diferite)si scoala de magie; Charlie bone si calatorul in timp si Charlie Bone si sarpele albastru, scrise de Jenny Nimmo. Poate suna nu prea tare dar sunt super cartile sa stii! Si volumul 4 din Ciresarii mi-a placut! De asemenea a fost tare cartea Povestea lui Desperaux.Mie mi-au placut si romanele politiste.Si eu le-am citi si au fost tari(am aceeasi varsta ca a ta). Sper sa-ti placa!
Eu ma gandeam sa incep sa citesc "O lume disparuta". Ce credeti?
Da e buna cartea...am citit-o si eu
Bună! Uite o listă cu lecturi pentru clasa a VI-a aici, în partea de jos a paginii http://lecturirecenzate.ro/
Buna! Incearca urmatoarele carti:
"Ciresarii"-Constantin Chirita
"La Medeleni"=Ionel Teodoreanu
"Singur pe lume"-Hector Malot
"Batranul si marea"-Ernest Hemingway
"De veghe in lanul de secara"-J.D. salinger
"Colt-Alb"-Jack London
"Lassie se intoarce acasa"-Eric Knight
"Heidi, fetita muntilor"-Johanna Spiry
"David Copperfield"-Charles Dickens
"Calatoriile lui Gulliver"-Johnathan Swift
"Micul print"-Antoine de Saint-Exuxpury
"Robinson Crusoe"-Danie Defoe
lectura placuta orice ai alege si succes la scoala!
Tot ce apare la bravo si bravo girl sun ok sa stii, daca nu incearca carti fantasy de varsa intre 12-14 ani cam asa
Pai...hmm Incearca sa citesti Cartea cu jucarii de Tudor Arghezi. Iti va folosi si mai departe in clasa a9a
Mary Poppins Este foarte frumoasa si am aflat de curand ca exista si un film cu acelasi nume :*
Stiu mai multe carti pe care le-am citit si mi-au placut mult:
-,, Insemnarile unei pustoaice" au aparut volumele 1 si 2 de Rachell Renee Russel
-,, Avatar" nu este dupa film. In aceasta carte e vorba de niste adolescenti ce trebuie sa lupte ca lumea sa fie salvata. Au aparut volumele 1 si 2. De Tui.T.Schuterland
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Sinngur pe lume de hector malot
dar daca esti foarte sensibila mai bine nu o citi!
KwonJiyongParkJimin întreabă:
Zuzy244 întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: