Nici macar nu ai citit cartile despre care e pusa intrebarea (pentru ca da, sunt doua carti diferite).
Si eu am crezut la inceput ca te referi la seria Cartile Vraciului. Dar am cautat pe google si m-am lamurit. Nu mai cersi funda daca nici macar nu dai raspunsuri folositoare .
Eu am vazut filmul la ecran mai demult si m-am bucurat tare ca am gasit cartile sa le citesc! Este o carte (in doua volume) care te invata multe despre a pierde si a castiga in viata, despre ce este cu adevarat important si cum poti sa-ti gasesti linistea sufleteasca si impacarea cu cei din jurul tau.
Vraciul?!?! de cine este scrisa cartea despre care vorbesti tu? realizezi ca sunt doua romane diferite, si ar fi trebuit sa specifici autorul...dar nu mai conteaza.
este cumva scrisa de joseph delaney?
Chestia e ca si eu am citit cele 2 volume din vraciul, dar vroiam parerea voastra. Si mie mi-a placut mult,, de fapt a fost o carte super-frumoasa,
Mie mi s-a parut o carete interesana cu aventuri palpitante dar o sa te las sa descoperi tu acele aventuri. Te-as sfatui sa o citesti! Astept funda!
Nici macar nu ai citit cartile despre care e pusa intrebarea (pentru ca da, sunt doua carti diferite).
Si eu am crezut la inceput ca te referi la seria Cartile Vraciului. Dar am cautat pe google si m-am lamurit. Nu mai cersi funda daca nici macar nu dai raspunsuri folositoare .
Noi cei care raspundem pe TPU incercam sa dam raspunsuri folositoare si care credem noi ca ii ajuta e cei care pun intrebari. Dar unii ca tine au senzatia ca traiesc intr-o lume diferita de cea a noastra si se dau mari cocosi! Si nu cresesc funde!
anonim_4396 întreabă: