| Mccool349 a întrebat:

Hi TPU! Imi puteti spune si mie parerea vostra despre cartea aceea : Vraciul, Profesorul Wilczur.? happy

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Nici macar nu ai citit cartile despre care e pusa intrebarea (pentru ca da, sunt doua carti diferite).

Si eu am crezut la inceput ca te referi la seria Cartile Vraciului. Dar am cautat pe google si m-am lamurit. Nu mai cersi funda daca nici macar nu dai raspunsuri folositoare straight face.

8 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Eu am vazut filmul la ecran mai demult si m-am bucurat tare ca am gasit cartile sa le citesc! Este o carte (in doua volume) care te invata multe despre a pierde si a castiga in viata, despre ce este cu adevarat important si cum poti sa-ti gasesti linistea sufleteasca si impacarea cu cei din jurul tau.

| Aberdeen a răspuns:

Vraciul?!?! de cine este scrisa cartea despre care vorbesti tu? realizezi ca sunt doua romane diferite, si ar fi trebuit sa specifici autorul...dar nu mai conteaza.

este cumva scrisa de joseph delaney?

| Mccool349 explică:

Chestia e ca si eu am citit cele 2 volume din vraciul, dar vroiam parerea voastra. Si mie mi-a placut mult,, de fapt a fost o carte super-frumoasa, happy

| Mccool349 explică:

E scrisa de Tadeusz Dolega-Mostowicz

| Aberdeen a răspuns (pentru Mccool349):

Mda...nu este aceeasi

| Aberdeen a răspuns (pentru Mccool349):

Mda...nu este aceeasi.

| Burlacu_Adrian_1994 a răspuns:

Mie mi s-a parut o carete interesana cu aventuri palpitante dar o sa te las sa descoperi tu acele aventuri. Te-as sfatui sa o citesti! Astept funda!

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Burlacu_Adrian_1994):

Nici macar nu ai citit cartile despre care e pusa intrebarea (pentru ca da, sunt doua carti diferite).

Si eu am crezut la inceput ca te referi la seria Cartile Vraciului. Dar am cautat pe google si m-am lamurit. Nu mai cersi funda daca nici macar nu dai raspunsuri folositoare straight face.

| Burlacu_Adrian_1994 a răspuns:

Noi cei care raspundem pe TPU incercam sa dam raspunsuri folositoare si care credem noi ca ii ajuta e cei care pun intrebari. Dar unii ca tine au senzatia ca traiesc intr-o lume diferita de cea a noastra si se dau mari cocosi! Si nu cresesc funde!