| Madalina_Oana_1973 a întrebat:

Imi poate da cineva un fragment din Jurnalul unui pusti?(cum ar fi ziua de marti) Am tema la limba romana sa fac rezumatul unui mic fragment din jurnalul unui pusti si eu nu am cartea...

Răspuns Câştigător
| Anndreeacatalinna a răspuns:

Noiembrie
joi:''astazi,cand mergeam cu autobuzul spre scoala, am trecut pe langa casa bunicii. Fusese acoperita toata cu hartie igienica noaptea trecuta, insa m.am gandt ca nu.i mare mirare.
ma simt putin prost pentru ca, dupa cate se parea, curatenia avea sa dureze destul de mult. Dar partea buna este ca bunica e la pensie, asa ca probabil oricum nu avea niciun plan pentru astazi''
Ti.am ales unul scurt si zic eu usor. Daca nu... uite.l p.asta!winking
vineri:''Azi am fost si mi.am trecut numele pe o liste cu candidati la postul de administrator. din pacate, pustiul asta, Marty POter, candideaza si el si e foarte tare la mate. Asa ca s.ar putea sa nu fie asa de simpleu cum credeam.I.am spus lui tati ca voi candida la consiliul elevilor si a parut foarte entuziasmmat.Am aflat ca si el a candidat la consiliul elevilor cand era de varsta mea si chiar a castigat. Tati a scotocit prin niste cutii vechi din pivnita si a gasit unul dintre poterele lui de campanie.
Ideea cu posterele mi s.a parut foarte buna, asa ca l.am rugat pe tati sa ma duca pana la magazin sa-mi fac aprovizionarea. Mi.am luat o trusa de facut postere, markere si restul noptii mi l.am petreuct cu treburi de campanie. Asadar, sa speram ca va tinea treaba cu posterele.''

0 răspunsuri:
Întrebări similare