Acolo unde ai zis so have death has demented este de fapt "death is iminent". iminent= ceva ce urmeaza sa se produca dar in contextul asta, ideea e: Oricum mori candva, unele chestii te omoara mai repede, altele mai lent, dar cel mai bine te lasi omorat de iubire.
E tipul de la tokio hotel, nu? ti-am zis ca e ceva hipsterish-emo... nu mi se pare ok fragmentul, e deprimant si iubirea nu trebuie sa te omoare... daca iubirea te omoara, nu ai gasit persoana potrivita si stai langa o lipitoare.
Draga mea gaseste ce iubesti si lasa-l sa te omoare.
lasa sa scurga tot din tine
lasa-l sa se tina de spatele tau si sa te traga in jos in nimic
lasa-l sa te omoare si sa iti devoreze ramasitele
intrucat toate lucrurile o sa te omoare si incet si repede
so have death has demented... nu are sens in engleza. probabil e tradus prost din alta limba in engleza. sau nu iti aduci aminte bine fraza exacta.
dar e mult mai bine sa fi omorat de un iubit.
Draga mea, gaseste ceea ce iubesti si lasa sa te omoare. Lasa sa te absoarba/seaca in intregime; lasa sa se lipeasca de spatele tau si sa te traga jos in neant/vid. lasa sa te omoare si sa iti devoreze ramasitele pentru toate lucrurile care te omoara (partea asta nu are sens, e gresit ceva), incet si repede simultan; ai o moarte dementa, dar e mult mai bine sa fii omorat de un "lover" (iubit/iubita).
Putin stupid, daca ma intrebi pe mine . Some hipsterish-emo-love,
E un fragment/niste versuri de la inceputul acestui videoclip https://www.youtube.com/watch?v=PFEIyrdsC4w (poate te uiti si intelegi corect). Eu am notat ce am inteles :))
Acolo unde ai zis so have death has demented este de fapt "death is iminent". iminent= ceva ce urmeaza sa se produca dar in contextul asta, ideea e: Oricum mori candva, unele chestii te omoara mai repede, altele mai lent, dar cel mai bine te lasi omorat de iubire.
E tipul de la tokio hotel, nu? ti-am zis ca e ceva hipsterish-emo... nu mi se pare ok fragmentul, e deprimant si iubirea nu trebuie sa te omoare... daca iubirea te omoara, nu ai gasit persoana potrivita si stai langa o lipitoare.
Desh întreabă: