Da, ti-o recomand deoarece este ocarte destul de frumoasa, dupa parerea mea, e o poveste de dragoste frumoasa care nu s eincheie cu un final tocmai fericit dar totusi povestea dintre Allan si Maitreyi e chiar interesanta, plus ca aceasta carte iti treuie si la scoala in clasa a 9-a.
Buna! Mi-a palcut foarte mult! E un roman de dragoaste original si foarte palpitant. sunt fascinante amanuntele despre cultura indiana pe care le ofera Eliade in aceasta opera a sa, precum si intreaga idila dintre el si frumoasa fiica a filozofului Dazgupta. Lectura placuta! Iti va trebui sa o citesti si pentru scoala(eu am studiat-o in clasa a 10-a).
Eu zic sa o citesti...Nu ai ce pierde, eventual iti creste putin nivelul de cultura, dar nu cred ca te superi din cauza asta...
Maitrey este o carte super, si nu prea voluminoasa, am citit-o citiva ani in urma, dar pina acum o tin minte.Citeste-o vei fi impresionata(depinde de cum reactionezi )
Maitreyi cred ca e singura carte care chiar m-a atras, are ceva anume, iar Mircea Eliade scrie super. Ti-o recomand .
AlexxXxandra întreabă:
anonim_4396 întreabă: