Consider ca la 16 ani esti capabil/a sa citesti si intelegi intriga acestor carti.
Sunt mult, mult prea multe asa ca am sa fac un rezumat "the best of " from the best si am sa introduc mult ce am citit in ultimul timp: Razbunatorul-Edgar Wallace (p), Acuzata-Michel de saint pierre(p, d, d) Misterul narcisei galbene-Edgar Wallace(p, d) O crima ciudata-Conan Doyle (p) Conacul dintre dealuri-Agatha Christie (p, d) Katia demonul albastru-Principesa Martha Bibescu (d, d) Asasinul se afla pe stadionul Wembley-Hans Walldorf (p) Depiladatorii-Valentin Kataev(c) Tradarea lunii-Alexandru Jar(d) Dexter vise intunecate (p) Jane Eyre-Charlotte Bronte(d, d) Se numea Sarah-Tatiana de Rosnay(d) Ingeri si demoni-Dan Brown(c) Codul lui DaVinci-Dan Brown (c). ...si tot am impresia ca am uitat ceva... p-politist, d-dragoste, drama, c-comedie, conspiratie. Iti recomand totusi sa arunci o privire si peste alte romane ale acestor autori mentionati. Lectura placuta!
A,in plus poti citi carti care se afla in curicula scolara(am sa mentionez doar cateva, care mi-au placut mai mult):
Mara-Ioan Slavici
Moara cu noroc-Ioan Slavici
Ion-Liviu Rebreanu
Maitrey-Mircea Eliade
Enigma Otiliei-George Calinescu
Alexandru Lapusneanul-Costache Negruzzi
Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi-Camil Petrescu
Baltagul-Ioan Slavici
Roland-Alexandru Mitru
Ciresarii-Constantin Chirita
Fluturi de Irina Binder si carti de Agatha Christie***
Am citit Fluturi :* e grozava! Multumesc!
Salut! Acum citesc The wishsong of Shannara by Terry Brooks.Este a 3-a carte din Cronicile Shannara.Toate cele 3 carti au 917 pagini in total, in engleza.Chiar nu te poti plictisi.Recomand.
Cititorul-Bernard Schlink
Ce ne spunem când nu ne vorbim-Chris Simion
Fahrenheit 451-Ray Bradbury
Umbra vântului-Carlos Ruiz Zafon
Oscar și Tanti Roz
Cronica unei morți anunțate-Gabriel Garcia Marquez