Hei, eu nu obisnuiam sa citesc dar mi-a luat mama 2 capitole din "Viata langa un vampi de Charlaine Harris", Moarta pentru toti si Clubul mortilor, din cate stiu sunt 10 sau 12 capitole, 1 capitol e o carte, capitolele acestea mi-au placut mult si asa am inceput sa citesc. Si "Nu plange sub clar de luna- Heather Savis" pot spune ca e buna, e despre o fata na cu fite bani si e trimisa intr-o tabara unde se imprieteneste cu un baiat si la sfarsit afla ca e varcolac si the end e chiar buna. Si am mai citit "Fantomele ne stiu toate secretele de Megan Grewe" si asta mai merge dar mie nu prea mi-a placut asa de tare, in rest nu am citit din carti deoarece eu nu am asa chiosc unde sa se aduca astfel de carti cu vampiri varcolaci etc, doar aiureli(parerea mea) si citesc de pe wattpad.com dar na tot mai buna e o carte!
Cronicile Wardstone - Joseph Delaney
Jocurile Foamei - Sussane Collings
Vrăjitor&Vrăjitoare (e serie) - James Patterson
Maximum Ride - James Patterson
Harry Potter- J.K. Rowling
Seria Annonymous (Cartea fără nume, Ochiul Lunii, şi încă două neapărute)
Cronicile Impărăţiei de Purpură
Astea sunt serii, toate.
Dacă vrei să mă întrebi ceva despre vreouna dintre ele, nu ezita.
Miss Peregrine, am terminat-o recent si chiar mi-a facut placere sa o citesc, e foarte interesanta! Cand mi-am cumparat-o am cam strambat din nas dar sti vorba aceea "nu judeca o carte dupa coperta"
Saaau renumitele carti "Jurnalele vampirilor".sau mai stiu una care tot eu am citit-o "Fantomele ne stiu toate secretele" sau "Vampirii din Moregenville"[parca asa se scria
Twilight
Harry Potter
Sherlock Holmes
Thew Vampire's Diaries
Hunger Games
The Mortal Instruments
Timeless
Bram Stoker-Dracula
Mary Shelley-Frankenstein
John Ajvide Lindqvist-Let The Right One In
1.Seria "Jocurile Foamei" de Suzanne Collins
2. Seria "Academia vampirilor" de Richelle Mead
3. "Eu sunt Numarul Patru" (+volumul 2 : "Puterea celor sase" si vol 3 : "Lupta celor noua") de Pittacus Lore
4. Seria "Fortele raului absolut" de Kelley Armstrong
5. "Captiv in labirint"+ "Incercarile focului" de James Dashner
6. "Gazda" de Stephenie Meyer
7. "Nu plange sub clar de luna" de Heather Davis
8. Seria "Culorile dragostei" de Kerstin Gier
Iti dau o carte super : Accidentul de Mihail Sebastian.Asta este o carte de valoare.
Regina Gafelor scrisă de Meg Cabot
Casatorie din interes de Chris Maiby
Amanda se mărită de Jenny Calhon
Celebutantele de Amanda Goldberg
Intre 2 avioane
Clubul Mortilor
Moarta pentru toți
Jertfa
Arsa de vie
Plaja bântuită
Valurile iubirii de Anita Shreve
Accidentul de Mihail Sebastian
Jurnalele vampirilor
Ingerul noptii
Secrete si tradari
Furtuna de William Shakespeare
Jocurile foamei
Academia vampirilor
Cronicile vampirilor
Cronicile vrajitoarelor
Vampirii din Morganville
Cantul vrajitoarelor
Astea le-am citit si eu si sunt foarte super, pe unele le-am citit si de 2 ori si as mai face-o
1. Regina Gafelor scrisă de Meg Cabot
2.Casatorie din interes de Chris Maiby
3.Amanda se mărită de Jenny Calhon
4. Celebutantele de Amanda GOldberg
5.Intre 2 avioane nu mai stiu de cine e scrisă.
Dar toate astea sunt de la editura cocktail
Următoarele pe care ti le scriu nu le stiu editura.
6.CLubul MOrtilor
7.Moarta pentru toți
8.JErtfa
9.Arsa de vie
10.PLaja bântuită
11. Valurile iubirii de Anita Shreve
caută pe net despre ele sa vezi daca iti plac.
spor la citit
Seriile Pretty Little Liars.Este vorba despre o fata, Alison, care dispare in mod misterios. Celelalte prietene ale ei:Aria, Emily, Spencer si Hannah primesc mesaje misterioase semnate cu ''-A''.Au parte de multe peripetii impreuna.Este si serial, il poti urmari online, tocmai s-a terminat sezonul 4. Pup :*
Yes man, el zahir, multumesc pentru amintiri, p.s i love you, the secret etc...
Incearca Dan Brown-Inferno. este o carte scrisa de cel care a scris si Codul Lui DaVinci. este super are actiune, mister, intriga tot ce ii trebuie
Jocurile foamei, academia vampirilor, vampirii din Morganville, tristeti de sucub, cronicile vampirilor, cronicile vrajitoarelor, cantul vrajitoarelor
Dienuk98 întreabă:
anonim_4396 întreabă: