| gabrielaelena1123 a întrebat:

În Carturesti, în Mall la AFI, poți sta sa citesti? Trebuie sa plătești? Cum se procedează?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poți sta să citești, nu costa nimic, dar stai și tu o perioada decenta câteva zeci de minute nu o zi intreaga

| 1234568807 a răspuns (pentru suntserios):

Dupa se prind aia ca citesti gratis din magazin si nu le mai cumperi si te da afara laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cartea o cumperi si o citesti acasa ca daca o citesti acolo ce afacere mai face magazinul cu clienti ca voi? Dă falimentlaughing

| and0ra a răspuns:

In Carturesti mereu am vazut persoane care stau si citesc, nu e ilegal sa faci asta si nu, nu trebuie sa platesti. Doar ca, cum a spus si celalalt utilizator, e putin cam jenant si lipsa de bun simt sa stai sa citesti toata ziua acolo, pentru ca nu e o biblioteca. De multe ori, persoanele care vin sa citeasca la Carturesti, citesc asa, primele file sau sa zic maxim un capitol sau 2, pentru a vedea daca merita sa cumpere cartea si daca le place, daca ii intriga. Crede-ma ca nimeni nu sta sa citeasca o carte intreaga acolo. Si cine o face, chit ca nu am vazut cazuri, e nerusinat. De AFI nu stiu nimic.