Sunt pasionata de lectura, am citit sute de carti care mi-au placut enorm, insa preferata mea ramane "La rascruce de vanturi''(Emily Bronte).
Maitreiy de Mircea Eliade, O supradoza de moarte de Agatha Cristie, Fluturi de Irina Binder
Morometii 2. Aproape am plans la final.
Recomand si Nasul de Mario Puzzo.Mult mai buna cartea decat filmul
Eu fiind adolescenta recomand volumele din colectia Generala sau Academia vampirilor. Carti interesante pentru adolescenti/adolescente. Sau si GossipGirl e o colectie frumoasa de carti.
Lumina in amurg, mi-a trecut fiorii, enigma otiliei am plans la final, morometii.
Nu există "cea mai frumoasă carte", e ca şi cum ai ruga pe cineva să îţi spună cartea preferată. Nu prea poţi recomanda o carte fără să fii subiectiv.
O să îţi zic ultima carte citită care chiar mi-a plăcut şi mi-a rămas în minte: "Metamorfoza" de Kafka. E foarte scurtă, dar e plină de tâlc.
Am citit multe carti frumoase, dar e imposibil sa le compari.Nu poti sa alegi intre o carte ce are ca tema viata secreta a femeilor musulmane cu una romantica, la fel cum nu poti sa alegi intre o carte de medicina si una de basme. Daca ne dadeai un reper, o tema, atunci da, puteai sa le compari.
"Fetele din Riad"-Rajaa al-Sanea prezinta cum femeile islamice sunt torturate si nevoite sa se supuna barbatului intr-o societate in care drepturile si egalitatea nu exista.
Ador să citesc, sunt pasionată de cărţile SF (în principal cele cu vampiri, fantome, sucubi. )
Recomand 100% seriile "Academia vampirilor" şi "Georgina Kincaid" de Richelle Mead (a doua este de preferat doar pentru cei cu o vârstă peste 16 ani).
Ceva care nu are legătură cu creaturile şi chestiile de genul ar fi clar "Sub aceeaşi stea" de John Green (sau tot o carte a acestui autor, "Căutând-o pe Alaska")
Şi ca să nu uităm şi de literatura românescă, pot recomanda oricui "Lorelai" de Ionel Teodoreanu.
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: