Volumul 9 se numeste Sangele Vraciului. Aliata vraciului: Eu sunt Grinmalkin este una din povestile suplimentare la fel ca si Amintirile Vraciului, Povestile Vraciului: Vrajitoarele si Bestiarul Vraciului
Si ai idee cand apare in Romania vol 9?
Scz,dar nu stiu.
Si totusi, esti sigura ca este poveste suplimentara? Indoielile mele se trag din faptul ca am cumparat cartea ca un volum noua, dupa vrecizarile de pe site-ul Corint. La inceputul fiecarui volum din Cronicile Wardstone. Scrie cartea intai, a doua a trei s.a.m.d si numele. Ei bine, pe Aliata vraciului scrie cartea a noua: Aliata Vraciului: Eu sunt Grimalkin si despartite printr-o steluta de primele noua, Povestile Vraciului:Vrajitoarele si Amintirile Vraciului. Plus ca pe supracoperta, la despre autor, spune ca acesata carte este singura din Cronicile Wardstone care nu este narata de Tom, ci de Grimalkin. Asta e ceea ce ma face sa cred ca este volumul noua. Ceea ce ma face si mai confuza in legatura cu Sangele Vraciului
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Cronicile_Wardstone
Daca te uiti in dreapta la volume nu iti apare Aliata Vraciului si nici la rezumat. Nu cred ca este cartea a 9. Sangele Vraciului este cartea a 9.
Sangele vraciului este cartea nr 10, Aliata Vraciului este cartea nr 9, gasesti informatia pe goodreads https://www.goodreads.com/......chronicles
Aliata Vraciului continua povestea si nu este o carte aditionala ca Amintirile Vraciului, inainte sa dai un raspuns mai bine informeaza-te ca sa nu induci lumea in eroare aiurea @ajlee
Raggy întreabă: