Cumpar la greu! Deja trebuie sa mai cumpar o biblioteca.
Ultima data am cumparat vreo 5 carti deodata. Carti in limba engleza si in franceza, pentru ca sunt in Germania si inca nu stiu limba atat de bine incat sa pot citi o carte in germana, fara dictionar.
Eu am cumparat saptamana trecuta o carte despre Orasele Romaniei la sf secolului xix
Am cumparat cartile ''Bac Biologie 2015'' si ''Bac mate 2015 m2'',acum aproximativ o luna pentru ca se apropie bac-ul . In general nu prea cumpar si citesc carti, prefer sa vizionez filme.
Sunt bune si alea, dar din pacate nu toata lumea poate citi de pe ecran Asca ca trebuie sa faci investitii
Nu simpti mirosul cartii ce te duce pe taramuri de poveste...Si placerea de a tine in mana o carte...
Am o biblioteca enorma, de cateva mii de volume, carti ''adunate'' de trei generatii: bunicii materni, parintii si eu. Totusi, cumpar inca destul de des carti, in medie, cred, 2-3 pe luna.
Ultima cartea cumparata a fost ""Matase"-Alessandro Baricco. Intentionez sa o citesc curand...
Citim, sunt multi care o fac, daca nu ma crezi mai da o fuga cu metroul sa vezi carta lume iubeste lectura. Si ultima carte Fluturi-Irina Binder
William Golding - Turnul ( premiul Nobel pentru literatura in 1983) - sunt la pagina 10
Orhan Pamuk - Ma numesc Rosu ( premiul Nobel pentru Literatura in 2006)
Ben Okri - Drumul Infometat ( premiul Booker in 1991)
Da mai sunt! Pe net nu gasesti originalul! Cartea are mai multe detalii exacte! Ultima carte cumparata : Singur pe lume (Hector Malot)
Eu am luat de la biblioteca anul trecut . O carte despre calatoriile lui Columb
simonna întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: