Nu e din vreo operă. E doar ceva ce se presupune că ar fi spus. Dar nu se ştie sigur dacă el a spus asta. Eu nu cred. E prea generic.
Toate scrierile astea se împart între truisme grosolane şi aberaţii totale. Câteodată amestecate în aceeaşi frază! Dar o calitate o au, recunosc. Numai Coelho, Puric sau Osho pot spune nişte chestii banale pe un ton atât de sobru şi solemn încât determină toate frustratele şi babele cu pisici în casă să le cumpere rahaturile. Iar după se simt atât de inteligente că au descoperit focul... valeu! Acum nici eu nu sunt cal breaz. Şi eu am obiceiul de a citi destul Sci Fi ieftin. Ştiu că e ieftin, dar e o plăcere nevinovată. În schimb, "autorii" ăştia pot fi nocivi. Dacă eşti suficient de prost, pierzi contactul cu realitatea şi ai impresia că viaţa e ceva gen băşini roz de inorogi.
Aproape ai dreptate! numai ca nu doar babele si frustratele cu pisici, sau invers, pun botul... remember Becali? cita din Coelho din memorie! )))))) si nu doar el...
E bun asa, cu SF... eu am depasit faza, sunt la romancieri japonezi sinucigasi. Si refuz sa citesc Irina Binder, care e new-entry in galeria citabililor enumerati mai sus