Buna!
Eu zic ca nu. Am vazut filmul si subiectul e foarte slab. Stiu ca nu se compara cartile cu filmele, dar s-a vazut din cum a fost facut filmul ca povestea e foarte trasa de par plauzibila. In plus, cartile din ziua de azi sunt scrise in repezeala, nu se mai pune deloc accent pe descrieri doar pe fapte si dialog.
Nu pot sa ma abtin sa nu ma iau de aberatiile scrise de tine.
1. Ai vazut un rahat de remake din 2013, care e pe langa carte cu mult (iti dadeai seama de asta daca ai fi citit cartea). Cum poti sa argumentezi ca daca povestea e trasa de par in film, e la fel de trasa de par si in carte?
2. Cartile din ziua de azi sunt scrise in repezeala? Ai macar idee in ce an a fost lansata cartea Carrie? Hai da un search pe google inainte sa scrii tampenii ca mai pun si altii botul la argumentele tale "scrise in repezeala".
Pentru început, te-aș sfătui să o împrumuți de la bibliotecă. Și, dacă într-adevăr îți place, atunci achiziționeaz-o, pentru a avea un exemplar (și) în biblioteca personală.
Știi, sunt cărți care te captivează, care-ți dau un chef nebun de a le reciti, dar sunt și cărți, pe care nu le-ai mai citi a doua oară...
Mai bine te uiți la film, cum s-a zis mai sus, mi se pare cam simplist. Nu cred că merită să citești cartea, mai bine uite-te la film. Oricum finalul e dezamgătior chiar dacă subiectul e slab.
Ai mai citit Stephen King? E una din cartile care l-au facut atat de cunoscut (prima lansata). Daca-ti place genul si nu trebuie sa dai prea multi bani pe ea, de ce nu? Parerile pot fi impartite. DAR, nu te lua dupa tembelii care nu ti-o recomanda pentru ca filmul pe care l-au vazut ei e slab (pariez ca vorbesc de al n-lea remake din 2013).
Carrie, Carrietta White, este o adolescentă timidă și retrasă, care, din copilărie, îndură persecuțiile și ironiile colegilor de școală. Umilințele la care o supun devin pentru ea o tortură de care nu poate scăpa. Mai mult, este și victima fanatismului religios al mamei sale, o ființă violentă și brutală.
Cam asta se intampla cu povestea cartii si e destul de interesanta si sa stii ca merita sa o cumperi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: