Pfoai, in loc sa te bucuri ca scorpia nu te mai baga in seama... eu de ar disparea nevasta-mea as incepe sa pregatesc petrecerea si singurele griji pe care mi le-as face ar fi ca s-ar putea totusi sa se intoarca. P.S. Inca nu e scorpie? No problem, mai devreme sau mai tirziu o sa se transforme ea.
Atunci de ce nu divortezi?
Sau ti-e frica ca te va urmari peste tot...
Sotia ta nu are treaba? Sta lipita de messenger tot timpul pentru tine? Deprimant.
Stii de ce mi-e frica? De (in)justitia statului roman care chit ca e nebuna si nu are serviciu, o sa ii lase copilul ei. Mai bine mai inghit in sec citiva ani decat sa o las pe fiica-mea pe mina schizofrenicei...
Am zis eu ceva de vreun messenger?
''Prietena mea nu a mai raspuns la mesaje cateva ore''.
Tu ''eu de ar disparea nevasta-mea as incepe sa pregatesc petrecerea''.
De ar disparea de acasa, nu de pe messenger. Nu vorbesc cu ea pe messenger decat din an in paste...
Inteleg.
Atunci succes!
Daca nu o iau razna si nu devin criminal pana atunci, o sa fie succes.
Fi cool, face figuri? Da-o dreacu. Ignora pe-astia toxici si du-te la sala, ca unii vor sari la bataie daca nu faci ce zic ei si ii mai si ignori (am patit)
Mai degraba e el toxic decat ea.
Paranoia... Daca nu ai incredere in ea, desparte-te. Nu are rost sa ii faci viata grea.
Sfatul meu este sa fii mai indiferent, daca tu intri in depresie doar din scenariile tale, pai daca chiar se vor intampla vreodata ce-ai sa faci atunci?
Numepublicuserneim întreabă: