Este o vorba care zice "nu judeca o carte dupa coperta!". Se pare ca a aparut inca una "nu judeca o carte dupa pret!".
N-am citit cartea, dar acum cativa ani, "tarat" fiind de prietena mea, am vazut filmul. Cazand in pacatul de a estima valoarea literara a unei carti dupa ecranizare, as zice ca merita o lectura, cand nu ai altceva mai interesant de facut.
Sunt carti mai bune care iti merita timpul. Astea sunt prostioare scrise pentru oamenii care citesc de forma.
Nu stiu sa-ti recomand pentru ca n-ai spus niciun gen nimic.
Nu am citit-o dar in functie de pret vezi cat de buna e.Dar asta nu e intotdeauna valabil.Eu de exemplu am luat Aisha la 15 lei initial fiind 35.Nu-a placut mult. Daca vrei poti sa o iei pe aia
Este o vorba care zice "nu judeca o carte dupa coperta!". Se pare ca a aparut inca una "nu judeca o carte dupa pret!".
N-am citit cartea, dar acum cativa ani, "tarat" fiind de prietena mea, am vazut filmul. Cazand in pacatul de a estima valoarea literara a unei carti dupa ecranizare, as zice ca merita o lectura, cand nu ai altceva mai interesant de facut.