| LeiaAl a întrebat:

Nu stiu dacă am ales categoria potrivita dar am nevoie de câteva păreri. Azi am început primul meu blog unde am de gând să postez proza scurta pe care o scriu, impresii și alte lucruri de acest gen. Nu știu cum pot sa atrag cititorii, ce ar trebui sa fac și mai exact dacă sunt pe drumul cel bun. Blogul este pe WordPress am înțeles că este cea mai buna varianta gratuita. Ce părere aveți, se merita sa investesc timp intr-un blog?

Răspuns Câştigător
| DumitruS a răspuns:

Da, merita dar sa nu te astepti la rezultate imediate si sa nu fii dezamagit daca nu ai cititori imediat.

Cel mai bine e pe domeniu propiu dar pana inveti, e o varianta.

Cateva sfaturi daca-mi permiti:

1. in primul rand, scrie constant. fa-ti un program daca vrei (cand sa postezi si ce etc.) si respecta-l cat poti
2. fa-ti o pagina de Facebook pentru blog, Instagram, twitter etc. si posteaza constant
3. invita-ti prietenii sa dea like/share etc.
4. tot pe Facebook, intra pe grupuri de bloggeri, pe grupuri de carti etc. interactioneaza cu cei de acolo incearca sa-ti faci contacte
5. intra pe seopediaforum.ro si citeste mult de acolo. vei invata cum sa scrii un articol, cum sa-l optimizezi, tehnici de promovare, crestere etc.

Succes! P.S Lasa mai jos numele blogului tau, sunt si eu blogger la randul meuwinking

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inveti si faci SEO, mult SEO

Bula
| Bula a răspuns:

Creaza un grup de interes pe Facebook, unde sa apara cate o notificare la aparitia fiecarei nou articol din blogul pe care o scrii.

De asemenea, poti conecta blogul tau si pe Twitter sau alte site-uri de comunicare / socializare.

Poti face schimb de publicitate cu alti blogeri cu multi vizitatori (schimb de bannere cu link-uri).

Sunt multe solutii, trebuie sa fii si inventiv(a).

| justanotheruser99 a răspuns:

Daca iti place ceea ce faci, da, merita sa investesti timp in pasiunile tale. Pentru promovare incearca sa distribui anunturi pe diverse pagini de socializare.

| Printesa10TM a răspuns:

Daca iti place merita. Va dura un timp sa fie cunoscut, dar va merita.

| CezaraEM a răspuns:

Buna!
Sa ai un blog in zilele astea, este cel mai tare lucru. Sunt multe persoane care au propriul lor blog.
Ceea ce vrei sa faci tu mi se pare foarte frumos, ingenios si unic.
Ca sa atragi cititori, eu zic sa postezi link-ul pe toate retelele de socializare pe care le folosesti, gen: Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat....etc
Asa te vei face auzit si cunoscut!
Bafta multa kiss

| LeiaAl explică:

Https://httpanotherdreamer.wordpress.com/
Îți mulțumesc enorm pentru sfaturi, voi încerca să țin cont de ele.