Iti recomand sa citesti "Contele de Monte-Cristo" de Alexandre Dumas si "Manastirea din Parma"-Stendhal.
''Zilele si noptile unui student intarziat'' - Nu mai stiu autorul si ''Elevul Dima dintr-a 7''- Miahi Drumes!
Cred ca cea mai geniala serie de carti pe care am citit-o vreodata a fost "Tunele" de Roderick Gordon si Brian Williams. Sunt 5 volume, al 5-lea nu sunt sigur ca a parut dar e aproape terminat. Sunt absolut geniale, poate ca ideea aparenta, o lume dedesubtul nostru nu pare prea ingenioasa dar personajele sunt absolut GENIALE si actiunea si ideea in sine este dezvoltata foarte mult si foarte bine. O recomand din toata inima. Si daca esti f buna la engleza si nu te-ar pasiona ceva atat de lug cu 5 volume, iti recomand Seria Atherton de Patrick Carman, sunt 2 volume, primul are versiune in romana dar al doilea nu, este SF si este absolut geniala, mai ales al doilea volum, dar este f brutala cartea deci primul volum contine o singura gluma sau ceva vesel in general. Dar e o idee foarte dezvoltata si aici.