| MeridaOcean a întrebat:

Pentru cine a citit Lorelei:V-a placut aceasta carte? Ce ati simtit cand o citeati? O recomandati? Funda raspunsului sincer.

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Am citit cartea Lorelei si mi-a placut mult. Chiar e una dintre cartile mele preferate si o consider cel mai frumos roman de dragoste din literatura romana pe care l-am citit pana in prezent. Desi primele 20-30 de pagini mi-au parut cam plictisitoare, nu am lasat cartea din mana si bine am facut...in continuare s-a dovedit un roamn superb, cu minunate descrieri de natura si ale sentimentelor eroilor, bazate pe acele metafore specifice lui Ionel teodoreanu. Povestea de dragoste e de asemena superba, dar dion pacate finalul e trist. E o carte de suflet, care merita citita si o recomand tuturor. Lectura placuta!

6 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

Am cititt aceasta carte...are un impact emotional foarte puternic, mai ales in momentul tragic al mortii imprevizibile si deavstatoare a lui Luli...iar, oarecum, tradarea celei mai bune prietene ale acesteia da o nuanta in plus de frumusete a acestiu superb roman.in concluzie: RECOMAND DEOARECE ESTE UN ROMAN CE MERITA CITIT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi'a placut foarte mult, merita citita. E o carte in care poti gasi multe citate frumoase.

| XBrunetteX a răspuns:

Am citit, dar nu prea mi-a placut...
Depinde ce gen de carti iti plac.

| Skynettt a răspuns:

Am citit-o cand eram mic da ee frumoasa citesteo

| xVouge a răspuns:

Nu am citit cartea, dar. pot sa-mi spui te rog cine a scris-o?

| MeridaOcean explică (pentru xVouge):

Ionel Teodoreanu