Super tare. Imi place mult idee sper să o publici pe wattpad să o putem citi
O scriu și o vând pe bani. Mă gândesc să pantetez ideea. Poate fac o colaborare cu Disney să fac un serial pentru canalul Disney XD.
Nu ti-o va publica nimeni si nici Dysney nu va accepta sa faca film dupa ea, deoarece este implicat un copil de 8ani, martor la omor.
Asa ceva nu se vinde bine si nici nu av fii apreciata de vreun editor.
Scoate copilasul mic din carte, pune unul de peste 15-16 ani, dar nu copii mici, fiindca nu vei avea succes.
Personajul principal are 18 ani, numai că la începutul cărții are 8 ani, în restul cărții are 18 ani, la 18 ani e chiar mare.
Tu tot nu ai inteles!
Elimina copilulasul care este martor la crima, chiar dac el creste, nu are importanta....important este ca NU da bine si nici un regizor de film, nu va accepat violenta cu crima/omor, in care este implicat un copil mic, fie el si martor.
Un scriitor nu foloseste argou, golanisme si toganisme, nu are ce cauta intr-o scriere termenul de garda (n.r. politie)
Daca "cartea" este scrisa ca o povestire asa cum ai insirat aici nu ai stofa de scriitor, no offence.
Nu toate mustele fac miere prietene.
Gardă = gardă sf [At: N. COSTIN, ap. LET. II, 69/23 / V: (înv) ~die, guardie, gvardie, gva~, va~ / Pl: gărzi[1] / E: fr garde, rs гвардия[2]] 1 Pază într-o unitate militară, într-o instituție civilă etc.
În orașul Amisa nu există o poliție în adevăratul sens al cuvântului ci o gardă care e subordonată primăriei. O gardă este formată din gardieni.Nu văd unde ai găsit tu golanisme.
P.S. Unii scriitori folosesc argou si unii din nefericire chiar golanisme dar ce sunt alea toganisme (de la Togo)?
Am scris repede era vorba de tiganisme adica de la tigani adica atitudinea unora de aici mai ales a celei care mi-a dat calificativ nefolositor desi eu nu puteam sa stiu ce intuiesti tu in acea scriere, poti sa o intorci cum vrei tu atata timp cat mingea era la fileul tau
ce te-ai ofticat asa am mai citit si eu carti de-alungul vietii mele scurte, iar felul cum descrii tu cartea ta mie imi este suficient a intelege ca nu esti un scriitor ci doar un blogger!
Eu respect poliția, unii sunt oameni foarte de valoare, care isi fac treaba, numai ca in cartea mea este o garda nu o politie in adevaratul sens, nu sunt acei angajati ai statului cu uniforme și care ne apără ci o gardă care aparține orașului.
Sunt un scriitor amator și v-am vorbit politicos, nu știu care este problema dumneavoastră.
Ok, am inteles, sper sa fie o carte de succes
Nu te supara pe mine, poate esti o persoana culta, mergi inainte cu scrierea ta, doar nu te opresc eu!
Pe de alta parte iti spun un pasaj de Eminescu "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"
Corect. Ce-i drept sunt doar un minor. Dar vreau să transmit ceva prin cartea aceasta.
Pentru că este ceșc (o etnie care apare în această carte, inspirată după poporul ceh) și la ceșci Kristi e prescurtare de la Kristian pentru că la ei dacă scrii litera c se citește ț, așa că se scrie Kristi, nu e o greșeală.
Da o parte din ea precum o parte mare din oraș cam majoritatea de fapt numai că unii mai puțin decât alții, foarte puțini deloc
Nu m-am gândit deloc la Naruto.
Ar trebui sa fie scurta (100-200 pag.) si caracterul sa evolueze progresiv cu obiecte magice, abilitati supranaturale, etc. asta prinde la copii.
Există elemente supranaturale însă nu pot să zic că sunt chiar magice dar sunt foarte interesante. Ființe fabuloase, super puteri, tot felul de visite de la străinul misterios, cred că este tare. Și da, o să fie destul de scurtă cam aproape 200 de pagini.
In primul rand ce are garda mai special de innebuneste mai greu decat restul oamenilor, aici trebuie sa ai grija, poti sa zici ca erau vaccinati la angajare?! Ideea nu e rea, in general poti sa iti lasi imaginatia sa zboare dar trebuie sa fi atent si la micile detalii de scriere si succesiunea evenimentelor etc. Este o adevarata munca sa scrii o carte, succes!