| Goguryeo a întrebat:

Pentru voi cititul este o plăcere sau îl considerați o pierdere de timp?

17 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este o necesitate.

| WhiteLife a răspuns:

Este o placere.

| Delicacy a răspuns:

Pentru mine, cititul reprezintă un fel de exerciţiu mental.Îmi place să citesc cu voce tare şi să-mi notez diverse observaţii pe baza celor citite.Dar când vreau să mă relaxez, mă folosesc de lecturarea clasică(în gând) şi beau multe căni cu ceai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cititul iti dezvolta intelectul, intelegi altfel lumea si vei avea un vocabular mai detaliat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Pentru mine cititul este o mare pasiune, pe care îmi place să o împărtășesc și cu alții. Iată dovada http://lecturirecenzate.ro/ și http://lectur-școlare.blogspot.com/

| Zeflemitoarea a răspuns:

Prima variantă, deşi cine răspunde cu a doua variantă, ei bine, le dau dreptate şi ălora. Cititul devine o obsesie, rezultând că pierzi timp în care ai putea face altceva.

| Goguryeo explică (pentru Zeflemitoarea):

Întra-devăr poți ajunge să lecturezi o carte din plăcere, care, la final poate nu te ajută cu nimic, însă nici nu este recomandat să nu citești deloc, cu timpul nu mai poți lectura cursiv. Părerea mea este că cititul poate fi o plăcere, însă omul intelectual trebuie să se alimenteze cu această plăcere într-o doză medie. Desigur niciodată nu citești degeaba, deoarece tot timpul întâlnești cuvinte noi și dezvolți un vocabular mai adecvat unui om cu școală.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Daca e o carte pe acre ne-o cere la scoala si care nu-mi place din primele douazeci-treizeci de pagini, e necesitate si atat, daca citesc o carte din genul care imi pace mie si care ma atrage de la inceput, e o placere si o modalitate de relaxare. Pentru mine, cititul a fost mereu si ramane un hobby, chiar am multe lecturi si intentionez pentru vacanta viitoare sa citesc mult-mult de tot. Dar pentru tine?

| XBrunetteX a răspuns:

Ador sa citesc.
E modul meu preferat de a ma relaxa : sa citesc o carte buna. happy
Nu il consider nici pe departe o pierdere de vreme.

| annabountii99 a răspuns:

CATEGORIC, o placere, pentru ca eu nu citesc in fiecare zi, citesc in timpul liber ca sa ma relaxez, si citesc ce imi place.dar pentru tine?

FUNDA big grin?

| Hikarie a răspuns:

Pentru mine este o placere, ma relaxez de fiecare data cand citesc o carte si stiu mereu ca atunci cand sunt cu o carte in mana imi creez propria mea lume in care sunt cine vreau eu sa fiu.
O pierdere de vreme este numai pentru cel care nu intelege.

| annytzatza a răspuns:

Cei care consideră că este o pierdere de timp, nu au minte. Cine citește, cunoaște.

| AdrianBica a răspuns:

Cititul nu este neaparat nici o placere, nici o pierdere de vreme, mai de graba este o necesitate. Toti or sa-ti raspunda astfel, asemeni mie. Iti recomand sa citesti nu orice auzi ca este frumos si ca este bun si in voga; ca sa stii care carte este buna sa o citesti, va trebui sa o alegi pe cea a carui titlu te atrage mai mult. Bafta! Citeste o carte! Prima ii mai grea[...]

| absurd a răspuns:

De la inceput era o impunere a mea, dar cu timpul a devenit o placerehappy

| Still a răspuns:

Cititul este relaxant. Reprezinta momentul ala cand esti doar TU cu tine, cand simti ca nimic nu te poate intrista, daaar... Mai trebuie sa te si trezesti. Cititul e o placere si stii doar oricat de proasta ar fi cartea ceva tot inveti din ea!winking. Lectura placuta!

| Goguryeo explică (pentru Still):

Citez din răspunsul tău ^ cand simti ca nimic nu te poate intrista ^, aici te contrazic, emoțiile ce le ai când citești depind de ce emoții prezintă lectura, suspans, supărare, fericire, toate pot fi transmise prin cărți.

| Tiberiu_Rasmerita_1998 a răspuns:

O pierdere de timp

Întrebări similare