Dacă ti-a plăcut Cassandra Clare atunci încearcă și Becca Fitzpatrik seria Îngerul Nopții, e foarte buna seria ceede-ma. Și Alyson Noel -Ever more. dacă le vrei ma găsești pe facebook Alexa Alexa ( o poza cu un aparat foto la profil) și ți le dau în format pdf.
Ti-am dat tie raspunsul castigatpr pentru ca am citit prima carte din ingerul noptii si acum m-am apucat de a doua si le ador.
Ce-ar fi sa incerci carti clasice cu vampiri? Iti recomand "Domnisoara Christina" (Mircea Eliade) si "Dracula" (Bram Stoker).
Lectura placuta!
Ma gândeam eu ca o sa iti placa Și evermore de Alyson Noel e drăguță, dar și seria Damnare de Lauren Kate. Oricum nici una nu se compara cu îngerul nopții. Și mulțumesc pentru funda
Si inca ceva, daca tia plăcut seria Instrumente mortale, e și film după prima carte, City of bonnes
Asta stiam. l-am vazut imediat dupa ce am terminat cartea a 2-a. Se face si serial premiera e pe 12 ianuarie
Harry Potter e genial. Iti zic eu, nu o sa iti para rau. Si Divergent e ok. Mai poti citi seria '' Captiv in labirint '', mi-e mi-a placut foarte mult. Sau seria ''Damnare'' de Lauren Kate-e de dragoste, dar te captiveaza. Nu mai stiu ce sa zic . Cele care le-am citit eu, le-ai citit si tu. Sper ca te-am ajutat cu ceva