"Intre Orient si Occident" de Neagu Djuvara. Foarte interesanta, amuzanta, placuta, usor de citit si, pe deasupra, iti vei imbogati si cunostintele generale.
Îți recomand mai multe, nu doar una:
Poți să-ți vindeci viața- Louise Hay
Minunea- J. R. Palacio
Flori pentru Algernon- Daniel Keyes
De la idee la bani-Napoleon Hill (bestială cartea, înveți cum să faci bani foarte repede. Eu am economisit câteva milioane bune)
1.Vestitorii primaverii(e o carte de poezii., a afost prima carte citita de mine si chiar mi-a placut).
2.Romanul adolescentului miop.
3.Singur pe lume.
4.Morometii.
5.Ciresarii.
Citeste cartea lu asta, acum 36 minute | BroascaCuElice a răspuns:
Mein kampf daca vrei sa ajungi la parnaie si biblia daca vrei bani si sa inveti cum sa profiti de alti, doar cu biblia in mana faci o avere. uite alti au masini scumpe din biblie iar aia cu Mein kampf sunt pe la poarta alba
Acum tu alegi ce doresti
Nu iti spun exact o carte... dar daca vrei ceva interesant : Ekwart Tole, Allen Pease, Napoleon Hill, Asimov, Pavel Corut, Charles Dickens si multi altii.
Incepe cu Pavel Corut -"Codul lui Zamolxe", e bestiala cartea. Face aluzie la origini, univers si creatie.
In primul rand e,, sa-mi"...
Carti:copila stea, ca pestele.n copac, craciunozaurul, jurnalul unei pustoaice 1-9
"Suge-o, Ramona!"; "Suge-o, Andrei!" - Andrei Ciobanu; "Chimista" - Stephen Meyer, si ceva de la rege "Talismanul" - Stephen King, "Autopsia Satanei" - Luis de la Higuera, cea mai speciala carte pentru mine, mi-a deschis ochii si m-a facut sa inteleg ca religia crestina e o religie a criminalitatii.
O carte buna si interesanta (recomand mai multe ) Colt Alb, Povestiri din Grecia Antica, Peter Pan mai sunt multe dar nu im ivin in mitne sper ca te-am ajutat