| Aberdeen a întrebat:

Recenzii pentru „Litera stacojie" de Nathaniel Hawthorne? În curând voi face rost de această carte, n-aș vrea spoilere, ci doar câteva păreri sincere. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Cand eram in liceu.
Cineva ma sfatuise sa-i citesc pe rusi si pe americani. Am inceput cu rusii, dar m-am taiat happy am amanat cativa ani si bine am facut. Dintre cei cativa americani pe care i-am citit in perioada aia cel mai mult mi-a placut Faulkner. Hawthorne... am citit doar The Scarlett Letter, nici nu stiu ce a mai scris happy nu mi-a displacut, insa e cumva, incarcata... greu de citit. Multe descrieri interminabile, atmosfera apasatoare. Gothica happy
Merita citita, nu e nici foarte lunga. Asa, de vreo trei ore.

5 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Eu am citit-o destul de greu. Are ceva sumbru, englezesc happy dar e interesanta, te provoaca.

| Aberdeen explică (pentru Kaℓi):

Pot să te întreb când ai citit-o?

Acum că mi-ai spus toate aceste lucruri, chiar aș vrea să știu: care este sau care sunt cărțile tale preferate?

| Kaℓi a răspuns (pentru Aberdeen):

Mi-e destul de greu sa raspund. Mi-au placut multe carti, cateva chiar mult de tot.
Cred ca "Lunatecii" e prima in topul meu. Un roman scris de un poet, Ion Vinea. Un poet simbolist! happy E despre iubire si decadenta si dezamagiri, e scris cu umor fin si foarte mult rafinament, e ca o dantela happy insa e trist, in esenta lui. Si voluminos happy

Am si alte carti pe care le iubesc, daca e ok, o sa-ti trimit un mesaj privat cu cateva "recomandari" happy

Da, te rog! big grin
Mulțumesc. happy

| Kaℓi a răspuns (pentru Aberdeen):

Cand eram in liceu.
Cineva ma sfatuise sa-i citesc pe rusi si pe americani. Am inceput cu rusii, dar m-am taiat happy am amanat cativa ani si bine am facut. Dintre cei cativa americani pe care i-am citit in perioada aia cel mai mult mi-a placut Faulkner. Hawthorne... am citit doar The Scarlett Letter, nici nu stiu ce a mai scris happy nu mi-a displacut, insa e cumva, incarcata... greu de citit. Multe descrieri interminabile, atmosfera apasatoare. Gothica happy
Merita citita, nu e nici foarte lunga. Asa, de vreo trei ore.