"Esti ceea ce gândești, principii taoiste pentru zilele noastre" de Dr. Wayne W. Dyer
Dacă dai şi câteva detalii, respectiv nişte titluri de cărţi pe care le-ai citit şi ţi-au plăcut...mi-ar fi mult mai uşor. Aşa, eu pot doar să-ţi spun ce mi-a plăcut mie, şi probabil suntem destul de diferiţi în gusturi legate de literatură.
Dacă ţi-a plăcut "Scrisoare de dragoste" de Mihail Drumeş, cred că o să-ţi placă şi "Invitaţie la vals" şi "Elevul Dima dintr-a şaptea" scrise de acelaşi autor.
Pe aripile vantului,La rascruce de vanturi,Winnetou,Calaretul fara cap,Old Surehand,Testamentul incasului,Ultimul mohican, Mizerabilii, Contele de Monte-Cristo, Elevul Dima din clasa a 7, Razboi si pace, Mandrie si prejudecata, Jan Eyre, Prin foc si sabie, Anna Karenina
P.S:scrie pe net si o sa gasesti si autori (sunt romane clasici claditoare de caracter)
Stendhall- armance
eliade- maitery, nunta in cer, romanul adolescentului miop
puskin- dama de pica
turgheniev- un cuib de nobili
mihail sebastian- orasul cu salcami, accidentul
adrian otoiu- coaja lucrurilor sau dansand cu jupuita
alexandru vona - ferestre zidite
-pe ultimele doua nu le-am citit dar stiu despre ce este vorba, ultima e chiar deosebita (dar se gaseste foarte greu)
Buna1 Uite cateva titluri de carti care mie mi-au placut si pe care ti le recomand si tie:
"Elevul Dima dintr-a saptea"-Mihail Drumes
"Panza de paianjen"-cella Serghi
"maitreyi"-Mircea Eliade
"pe aripile vantuluui"-Margaret Mitchell
"Insula"-Margaret Mitchell
"David Copperfield'-Charles Dickens
"Quo Vadis"-Sienckiewicz
"La rascruce de vanturi"-Emily Bronte
"Jane Eyre"-Emily Bronte
"Coliba unchiului Tom"-Harriet Beecher Stowe
iti doresc lectura placuta orice ai alege!
Hector Malot-singur pe lume; H.G Wells-omul invizibil, silmarilion-J.R.R Tolkien e cartea in care se povesteste cum e facuta lumea din LOTR; Crima si pedeapsa-dostoievski; fratii karamazov-Dostoievski;
A song of ice and fire (serialul Game of thrones este dupa ea)
Lord of the rings
Sherlok Holmes vol 1.Are un roman si 12 povestiri.Dar mai sunt si cartile Sherlok Holmes vol 2 3 4. Funda?
Ramasitele Zilei-Kazuo Ishiguro! o carte superba! eu care nu prea citesc m-a impresionat enorm!
Http://www.librarie.net/cautare-carti-rezultate.php?t=laleaua+neagra
poti comanda
ShoguN de james clavell e o carte incredibila, 2 volume mai mari sau 3 mai mici depinde cum o gasesti, citeste-o merita
Ai citit constiinta lui Zeno de Italo Svevo?
E o carte frumoasa, mie mi-a placut!
Jane Eyre de Charlotte Brontë.:X
A song of ice and fire de George R. R. Martin.(de asemenea iti recomand si serialul adaptat dupa carte:Game of Thrones)
Iti spun 2 care pe mine m-au impresionat:
Zbor deasupra unui cuib de cuci-Ken Kessey
Invitatie la vals-Mihail Drumes
Pai depinde si ce-ti place, eu iti recoomand "Prin Foc si Sabie", am citit-o si ma fermecat!
Cristina Nemerovschi - Sange Satanic
Anna Vary - Ultima vrajitoare din transilvania
Chuck Palahniuk - Monstri invizibili
V. Sorokin - Inimile celor patru
Salinger - De veghe in lanul de secara
Fowles - Magicianul
J. Cortazar - Sotron
Mie mi-au placut mult.
Dragoste in vremea holerei, un sarut la miezul nopti! acum depinde de genul de carte care iti place!
Iti recomand Minunata calatorie a lui Nils Holghersson cu gastele salbatice(Selma Lagerlof), Into the Wild(Jon Krakauer).Ah uitasem, iti mai recomand si The curious case of Benjamin Button(Francis Scott Key Fitzgerald)
DeProfundis99 întreabă: