1.Am citit o groaza de carti.
2.Pai "Pe aripile vantului", Camasa lui Hristos" si "Divergent".
20-30 carti, chiar mai mult(nu stiu);
Harry Potter; e cea mai tare ever(pe care am citit-o eu); am vazut filul Divergent, si cred ca si cartea este super
Am citit aproximativ 50 de carti, iar partea care mi-a placut este ''Pacala''.
Cam cate ai citit cu aprox daca ai putea sa mi spui te rog frum binainteles
Pana intr-o 100. Cred, chiar nu mai stiu. Nu am stat sa le numar.
Da,mai ales ca ma refer la romane. Chiar ca. Ia zi, Horror, tu cate carti ai citit, aaA?
Chiar habar nu am Am citit cateva.Dar nu sunt un cititor inversunat..Am alte chestii pe cap. Sunt mai ocupat cu partea reala..Cand oi termina cu scoala si termin cu matematica de tot.o sa citesc mai mult.
Vezi in ce ma bagi? Nici nu am citit categoria offff...Ce ma superi tu pe mine
Pai ce sa-ti fac mai eu ca nu citesti categoria? Adica care erau sansele ca intrebarea despre carti sa fie la categoria literatura, nu?
Habar nu am Dar am vazut ca ai raspuns tu si nu mia mai pasat Astept sa imi raspunzi la mesaj :\
DA :O3 Deci daca ma faci sa ma simt bine.O sa prind incredere si mai mare la bac..deci sa fii mai calda ca sa iau bacul cu 10! Gandeste-te la mine!
Da chiar ca esti destept spune mi si mie ce ai facut de ai ajuns asa de unde te ai documentat sau ce ai facut de ai ajuns asa sa mi spui daca nu te supi
Nu sunt asa destept. Chiar sunt slab la multe capitole. Faza e ca stiu cate putin din multe domenii, dar putin din mediul in care am crescut, parintii mei au o cultura deosebita si am prins si eu vreo 1%..Stii cum sunt eu? Prind greu si uit repede , in rest am mai vazut filme, documentare, am mai citit articole de pe internet. Nu am puncte forte la ceva. Daca ma ia cineva la bani marunti dintr-un domeniu in care respectiva persoana are puncte forte, se vede ca stiu chiar putine..Mai am multe de invatat..Si cu stiintele exacte nu prea ma complic..Nu are rost..Nimic nu este exact ci cam toate sunt relative...Prefer sa stiu esentialul.
Indreptar Spiritual - Osho
"Cel ignorant e ratacit in intuneric, dar cel plin de cunostinte e ratacit intr-un intuneric si mai mare decat cel ignorant"
Sa nu crezi ca am citit lucrarea Indreptar Spiritual, insa stiu niste chestii, idei principale.Mi-as dori sa pot sa o citesc pe toata.Dar timpul trece repede, cheful vine greu. Poate in vara asta ma apuc de citit altfel de carti..Pana acum am citit ce era nevoie pentru scoala. Oricum sunt un individ lenes...
DeProfundis99 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: