| HappyFaces a întrebat:

Am nevoie de o compunere la scoala, sa fac diferenta dintre un elev silitor si codasul clasei...:/
Am nevoie de ajutorul vostruu!
P.S daca vreti dati doar inceputul la compuneree, ca mai departe ma descurc! tongue happy

Răspuns Câştigător
| StefanelAlex a răspuns:

Uite am sa iti dau idee despre compunere. Sunt cateva idei pe care tu insa poti sa le dezvolti cum iti vine usor.
In compunere te poti intreba ce inseamna un elev silitor si ce inseamna un "codas" al clasei. Te poti intreba oare daca acel codas este codaas deoarece la lucrarile de control nu a ales sa copieze ci a scris cat a stiu in timp ce realul codas este deasupra lui. Poti sa te intrebi daca niste cifre pot caracteriza o persoana. Te poti intreba ce reprezinta notele : reprezinta de fapt o nota a cat de prost preda un profesor sau a cat de bine "invata" un elev. Iar in final te poti intreba : la ce e bun un elev care are note bune dar nu stie nimic concret sau cineva care are nota mai mici dar e excelent intr-un domeniu.
Ca start ti-as putea recomanda:
Intr-o seara imi faceam temele. Pe masa, ascunsa dupa carti si caiete era o hartie. Era un CV al [mamei/talalui/fratelui] meu. L-am luat si l-am citit.
Cand am terminat am zambit. Nu intelegeam cum ar putea o persoana sa fie caracterizata de litere si cifre, exact ca la scoala.
Si de aici succes in continuare.

3 răspunsuri:
| annabountii99 a răspuns:

Ai putea intai sa zici ceva despre clasa per ansamblu, apoi sa zici pe cine apreciezi tu din clasa (elevul silitor) si apoi sa zici cu cine sati in danca de exemplu (codasul clasei) si sa ii descrii putin pe amadoi, ca apoi sa aduci argumente pro si contra (de ce iti place de ala, ce nu iti place la alalalt)

ca la sfarsit sa iti zici o parere personala, si poate sa zici care e un exemplu bun pentu tine.

sper ca ti-am dat o idee bunawinking

FUNDA? big grin

| denidenitare a răspuns:

Ok iti dau daca imi dai funda gata ti-am facut un inceput nu mai ai decat 2- 3 randuri daca imi dai funda imi dai

| denidenitare a răspuns:

Uite ai mess al meu este alexdeni44 vorbim acolo ok si iti zic textul dar mai intai sa vad fundita