Mi-a placut si mie foarte mult. Iubirea dintre cei doi a fost una adevarata, dar din ironia sortii nu au putut fi impreuna.E de admirat siguranta de care cei doi dau dovada atunci cand se hotarasc sa aleaga moartea in locul unei vieti fara celalalt.
Romeo si julieta este o opera superba care nu cred ca as putea-o descrie in cuvinte mi-a placut la nebunie, in special scena balconului; acesta fiind simbolul dragostei pure, al bucuriei si implinirii sufletesti pe care o simt toti tinerii indragostiti. Faptul ca Romeo o asteapta pe Julieta sub fereastra, iar ea nestiind ca el este acolo isi marturiseste sentimentele, iar romeo o aude se ii promite ca se va boteza si isi va schimba numele doar din dragostea pe care i-o purta mi s-a parut cea mai tare scena. Ador opera pacat de sfarsit.
Scena balconului a fost si preferata mea, asta numesc eu dragoste adevarata, nu ca si astazi relatii pe facebook care sunt pe interes
Asa este in ziua de astazi unii s-ar casatori din interes direct pe facebook
Frumoasa opera....Sheakspeare e cam psihopat el asa defel si isi omoara personajele mai ceva ce George R.R. Martin, dar in afara de asta e superba. Infatiseaza dragostea naiva, a adolescentilor necunoscatori care descopera o lume noua ce le-a fost interzisa pana atunci si interzicerea relatiei lor le face sentimentele si mai puternice datorita fiorului aventurii.
Este o lectura plina te frumusete si dragoste imi place la nebunie ma-si uita de 1000 de ori la aceasta. Mi se umpla inima de bucurie cand citesc Romeo si Julieta.
anonim_4396 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: