| Dariusoigdhdh a întrebat:

Salut! Am dat un test la română la un capitol la care nu sunt așa de bun. Voi lua o nota destul de mică ținând cont că sunt premiantul clasei. De când am dat testul mă macină gândul ca voi fi certat de părinți cărora le-am zis ca i-au 8. Cum sa uit de test? Cum sa le spun părinților?

5 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

In primul rand daca o sa fii de 10 nu inseamna ca vei si reusi in viata mai bine ca cel de 8
Tu iti faci treaba eficient si bine ( nu perfect)

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

" i-au 8"

... și la gramatică ai probleme.

De ce să te certe? Găsești un moment si le spui, atunci când nu îi vezi supărați.

| kameliae a răspuns:

Scoala vrea sa ne faca roboti.Doar bucura te de viata si de lucrurile cu adevarat importante.Viata trece asa de repede incat nici nu iti dai seama cand trec cateva ore. (:
Inspira si expira, zambeste si treci peste! Cate clipe grele sunt in viata.ce e nota asta pe langa insusi problemele vietii. fleac (;
Succes in toate si felicitari pentru nota(e destul de buna)!

| Buzi213 a răspuns:

Eu care as da petrecere daca iau 6 in BAC la mate si tu te gandesti la astea? Traieste-ti viata, nu o sa te mai intalnesti cu clipele acestea.

| NunuNini a răspuns:

Cum poti fi premiantul clasei daca nu esti bun in toate?
"i-au 8"? Asta e capitolul? Diacritice si semne de punctuatie?
De ce le-ai spus ca iei 8 daca stiai ca nu ai facut bine testul? Adevarul e cea mai buna solutie. Spune-le acum ca ai evaluat gresit nota si ca de fapt esti mai slab pregatit decat cred ei.