„Mâini înzestrate" de Ben Carson - Merită. Nu întâlnești des povești de viață de felul ăsta... și când te gândești că totul e real. Te motivează să faci ceva în viață, chiar dacă aparent nu ai șanse să devii cineva.
O carte cât se poate de serioasă, dar totuși foarte plăcută de citit. Merge pentru toate vârstele, dar mai ales pentru tineri.
M-am uitat asa fugitiv pe cateva recenzii si cartea ta mi-a amintit de alta mare carte, iti recomand Am iubit patimirea, trateaza aproximativ acelasi subiect si este o autobiografie
Nu am citit-o. Mulțumesc de recomandare.
Generala cei mai naspa ani din viata mea -James Patterson merita citita este despre un copil care povesteste cum supravietuieste el in generala
Salutiii! O sa primesti raspunsuri gen : "Niciuna, eu nu citesc. ". Eu pot sa iti zic ca mi-a placut mult cartea Mizerabilii, am citit-o toata si m-a facut sa reflect asupra lumii si nedreptatilor din ea. E vorba despre un om care fura o paine si este bagat la inchisoare si dupa se schimba complet. halala lala, iti zic doar atat, sper sa o citesti.
Bafta!
"Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor"si "Invitatie la vals".
Crima si pedeapsa de Dostoievski.E foarte buna cartea.Ti-o recomand cu caldura
"The fault in our stars"de John Green. De curand a aparut si in Romania cu numele de "Sub aceeasi stea" Este o carte care intr-adevar iti schimba perspectiva asupra vietii. Aici ai si o recenzie a carti, daca esti interesata: http://justloveread.wordpress.com/......ohn-green/
Magicianul de John Fowles. Daca vrei o carte la care sa te gandesti inca 2 saptamani dupa ce ai terminat-o, asta este carte ta. Este vorba despre un barbat care se muta pe o insula din Grecia si traieste ceva extraordinar. Nu iti pot spune mai multe caci daca vrei sa incepi aceasta carte cred ca ar trebui sa o descoperi pe parcurs, fara sa ai o idee mai ampla despre ea.
''Alchimistul'' de Paulo Coelho, ''Calomnii mitologice'' de Octavian Paler.
Alchimistul de Paulo Coelho.Este super tare şi clar acum văd totul altfel. Dacă nu ai citit-o îți propun s-o faci pentru că este o carte foarte frumoasă!
Planeta maimutelor (autorul nu il tin minte) ohhhh super cartea iti va schimba viziunea aspra lumii cu totul te va tine in suspans si vei simti si tu acele momente
veronika hotaraste sa moara de paulo cohelio de asemenea extrem extrem de buna