| Antoonel a întrebat:

Ce carti imi recomandati? De preferabil : cu adolescent,probleme lor,vampiri sau orice alt ceva asemanator, dar sa fie interesant ceva interesant.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carti cu vampiri Vampire diares Academia vampirilor Richelle Mead Sange Albastru Mellisa de la cruz In cartea asta,, nasul isi gaseste nasul,,
Carti cu adolescenti Jurnalul unei pustoaice e super usoara sunt 3 volume are si desene Winger de Andrew Smith este povestea unui tanar de 14 ani care sta la o scoala-internat pentru persoane avute ghinionul lui e ca sta in camera cu un bataus e indragostit de o prietena cartea este plina de imformati interesante si are desene
Prety little liars Singur pe lume de Hector Malot prima mea carte este despre un copil (Remi)care sta intr-un oras indepartat cu mama lui adoptiva sotul ei are un accident si vine acasa ea isi vinde vaca ca sa ii dea bani pe Remi il dau unui muzicant care are un 3 caini o maimuta(domnul Sufletel)
ei trec prim multe peripeti 2 caini mor mai ramane doar Capi Domnul sufletel moare si el si muzicantul remi ramane doar cu capi apoi il intalneste pe Matias ei fac multi bani si ii cumpara matusicii o naua vaca(roscata) Remi isi cauta parinti naturali pe care ii gaseste Mai sunt o gramada de aventuri pe care sper ca le vei descoperiwinking

| sparky34 a răspuns:

Iti recomand carte Supa de pui pentru suflet - sunt mai multe povesti motivationale in ea.Merita citita!

| ღSuzyღ a răspuns:

''Nu plange sub clar de luna,, este o carte super tare ti-o recomand happy sau ''Jurnalul vampirilor,, Sper ca ti-am fost de ajutor happy Funda?

Întrebări similare