| Jami a întrebat:

Cei care au citit cartea "Roşu şi Negru"-Stendhal,vă rog să-mi spuneţi şi mie părerea voastră despre carte, aş vrea s-o citesc dar încă nu sunt sigură dacă s-o fac sau nu.

6 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

E misto, personajul principal moare la sfarsit.

| thealchemist a răspuns:

E buna si merita sa o citesti.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Iti recomand sa o citetsi, e o carte de referinta a literaturii universale (a literaturii franceze), un veritabuil roman psihologic, de fictiune istorica si de dragoste. Ti-l recomand sa-l citesti si nu pe principiul utilizatorului PaulVaRoagaMult, care spune ca el citeste orice carte, pentru ca nau are sens sa nu ai nicio selectie de lecturi in contextul in care sunt atatea carti bune, ci pentru ca intr-adevar e o capodopera si o lectura interesanta si pasionanta. Daca iti va placea stilul lui Stendhal, iti recomand un alt roman superb al lui, "manastirea din Parma", diferit, dar la fel de frumos(eu il citesc acum, iar :rosu si negru" am citit inainte de asta, acum vreo luna). Lectura placuta si o primavara frumoasa iti doresc!

| Jami explică (pentru Euletitia):

Mulţumesc la fel şi ţie:*!

| cristina107 a răspuns:

E o carte foarte buna.Viziunile personajului principal despre ceilalti oameni sunt foarte interesante si desi el facea parte din rindul clerului nici macar nu credea in Dumnezeu. Sper sa-ti placa.

| PaulVaRoagaMult a răspuns:

Citeste este foarte interesant.Iti imbogatesti cunostintele.Eu citesc orice carte! Funda te rogcrying