In afara de nume care-s aiurea, mi se pare scenariul unui film românesc de proasta calitate, cu buget redus.
Numele le-am pus asa sa nu las gol, nu m-am hotarat inca ce nume sa le dau, am si zis...
E posibil sa ai dreptate in legatura cu scenariul, dar nici nu mi-am propus sa fie ceva pretentios, e doar o prima incercare, am luat-o mai mult ca pe un exercitiu, de-aia e doar un fragment, nu un roman de 600 de pagini.
Multumesc oricum!
Sincer nu mi se par potrivite aceste nume ale unor personaje mitologice legendare in povestea ta, mai ales pe langa acel Golf 3, este un confict generational. In plus, povestea imi da impresia ca are maxim cateva pagini, deja un sfert cel putin pare gata. In ultima fraza cred ca ar fi mai potrivit mai mult ca perfectul decat perfectul simplu.
Multumesc! Numele le-am pus asa deoarece nu m-am hotarat inca la ele si am zis sa fie ceva scris acolo. )
A fost mai mult un exercitiu, sa vad daca sunt in stare sa scriu, evident ca n-as putea duce povestea prea departe din punctul asta.
Cat despre perfectul simplu, ei bine, spiritul meu de oltean a iesit inca o data la iveala. ))
Intra si analizeaza piata, citeste carti populare de fictiune, le analizezi si compari cu ce ai tu, incerci sa ti remediezi greselile. Si eu am vrut sa devin scriitor, dar nu am rabdarea necesara de a scrie, nici nu stiu sa ma exprim foarte bine in cuvinte. De multe ori imi fac ditamai filmele in cap. Dupa ce gat o poveste de rulat in gand, trec sa creez pe urmatoarea, le fac pe loc, ca un program informatic, creez, sterg si modific scene in gand, imi creez propriile personaje in gand
apoi rulez tot scenariul ca la cinematograf. Multe le am uitat, dar una singura mi-a ramas in minte de care sunt mandru, inca nu e terminata. Si cand am sa am posibilitatea am sa fac o animatie sau film animat, am sa mi aduc creatia la realitate , sau cel putin in realitatea virtuala.
Multumesc de sfaturi! Bafta cu animatia ta!
Faptul ca doresti sa te apuci de scris este un lucru foarte bun si iti tin pumnii. Cu toate acestea, inainte de a te apuca incearca sa citesti cat mai multe carti de acest gen, pentru a-ti dezvolta limbajul si imaginatia. Nu suna rau ce ai scris mai sus, chiar as putea spune ca ai putea construi o poveste in jurul textului. Nu te descuraja daca nu iti iese din prima, ideea e sa incerci pana incepe sa contureze povestea. Deci, trebuie sa fii constient ca acest lucru o sa necesite munca. Mult succes!
Multumesc! Da, sunt constient, asta fost doar o incercare. Am scris ce e mai sus in 10 minute maxim, deci nu m-am implicat prea mult in poveste. Multumesc inca o data!
Scuze ca nu apar si alineatele, dar am dat copy-paste si n-am mai verificat.
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: