Poți scrie ce dorești tu, nu ai nevoie de părea noastră, a străinilor de pe TPU.
Poți scrie absolut tot ce te a impresionat, ți a plăcut.
Iar dacă nu îți vine acum o idee, relaxează-te, asculta muzica și gândește-te cum ai vrea sa îl organizezi.
Spor!
Bun sfat! Am idei, scrise mai sus, dar nu mă puteam hotorî. Mă gândeam că s-ar putea să îmi dea cineva o ideea mai bună decât cele pe care le am eu.
O să rămân la a ideea de a scrie cărțile pe care le-am citit.
Asta suna interesant, este de apreciat ca ești atât de pasionat de istorie, a da și poți scrie și în notițele telefonului, ajuta la fel de mult.
Înseamnă că am mai multe variante, scrise mai sus, și nu știu pe cale să o aleg. Îmi plac toate!
Tu mai scrii pe hârtie amintiri sau alea-alea? Scuze, câti ani ai peste 50 sau 60 sau mai mult?
Niste intrebari stupide, mai ai? Scrie retetele lui Liviu Dragnea, bucataria de acasa azi vom face dragi prieteni pilaf cu pui.
Nu știu de ce ai comentat la întrebarea asta. Am cerut și părerea voastră. Dacă ne-ai întreba:"Ce să îmi fac de mâncare azi?", eu nu m-aș supăra.
Scrie in el adrese, telefoane, nume si parole de acces, etc., sa nu le uiti!
Ascunde bine carnetul, intr-un loc sigur, unde nu-l gasesc altii, sau daca-l gasesc, nu-l pot asocia cu tine!
Daca esti inca elev, poti ruga colegii sa iti scrie cateva cuvinte pentru tine si sa se semneze. Poate nu mai este la moda, dar iti vei aminti peste ani si ani
Eu inca mai am albumul de amintiri din clasa a VIII, cat si cel de la terminarea liceului.Imi trezesc amitiri frumoase ori de cate ori dau de el.Si au trecut peste 30 de ani dela terminarea liceului!
Mulțumesc pentru idee! Eu cu colegii mei(majoritatea) nu mă prea înțeleg, dar pot face ceva asemănător cu semnături pe tricou, la sfârșit de a-12-a,cum am făcut într-a 8.
" QueenOfSwords : Citate personale"
genial!
Să știi. Doar că nu prea am, și ar cam înseamna să las carnetul aproape gol. Chiar și asa, e o idee bună, deoarece cu citate de pe net, l-aș umple în maxim o săptămână. Până la sfârșit de a-12-a,poate mai creez citate persoanele ca să le scriu. Mersi pentru idee!
Cu drag.
Numere de telefon ale baietilor cu care iesi si ceva picanterii in legatura cu ei gen: o are mare, pupa bine, ia cadouri scumpe etc.
Din păcate nu prea am prieteni. Trăiesc într-un oraș mai rebel, ca să zic așa, și multe dintre grupuri sunt formate de persoane cu vicii, gen fumători. Nu vreau să fac parte din grupurile astea! Nu am nimic bun de învățat de la ele. Apreciez ideea ta, doar că nu îs genul să folosesc cuvinte dintr-astea, dar mersi oricum.
adiedge întreabă:
anonim_4396 întreabă: