Am citit doar primele două volume Nu au fost chiar pe gustul meu, relația dintre Hardin si Tessa mi s-a parut puțin toxică Știu că se cearta foarte mult apare un triunghi amoros între Tessa Hardin si Zed, în volumul 3 Hardin află un adevăr destul de tulburător, iar la final stiu ca Hardin si Tessa raman împreună și se căsătoresc Hardin e scriitor iar Tessa e organizatoare de nunți Au si doi copii, o fata si un băiat Dacă chiar iti place seria iti recomand sa o citesti pe toată, chiar daca stii care e finalul
Multumesc mult pentru ca mi-ai spus! Ideea este ca nu prea mai suport cartile cu un final prost care mai si au o serie lunga? adica ideea de a sta sa citești o perioadă lungă de timp si sa speri din tot sufletul sa fie bine si la final sa descoperim ca nu e asa nu mi se pare o idee buna ) Eu una nu mai suport finalele triste. De aceea am si vrut sa stiu
)) dar totuși...imi poti spune in v3 ce adevărat afla?
Nici mie nu îmi prea plac idealurile triste, dar unele serii merita Eu întotdeauna mi-am luat spoiler despre cum se termina cartea, mie nu îmi prea place sa aflu sfârșitul În volumul 3 Hardin află ca tatăl lui, Ken, nu e tatăl lui biologic Christian Vance e de fapt tatăl lui biologic si el si Smith, fiul lui Christian, sunt frați vitregi https://after.fandom.com/wiki/Hardin_Scott_(Book_Character) aici sunt cam toate informatiile despre Hardin si reacționează si pe pagini despre celelalte personaje daca dai pe numele lor Sper ca nu te deranjează că e în engleză pagina