| Cosmin2431 a întrebat:

Salut este bine daca eu pe cls a 5-a citesc Ocolul pamantului in 80 de zile?

Răspuns Câştigător
| Cameliapantiru a răspuns:

Da, cartile lui Jules Verne sunt minunate pentru varsta ta. Si eu le citeam, cu pasiune,. prin clasele a V-a si a VI-a. "Doi ani de vecanta', cea pe care o citesti tu acum, a fost preferata mea. Insa, o carte foarte buna, minunata este si "Ocolul pamantului in 80 de zile", asa ca ar fi bine sa revii asupra ei, dupa ce o termini pe cea pe care o citesti acum. Recomand si "Copiii capitanului Grant". Spor la citit, succes la scoala si o seara faina iti urez!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu ar fi? Cartile nu sunt facute pentru o anumita varsta. E, poate unele.

| Ciubotariu_Teodora_1999 a răspuns:

Daca o intelegi, nu are nimic.winking

| Ioana1860 a răspuns:

Nu exista carte care sa nu fie educativa, fiindca ele iti dezvolta vocabularul.Doar ca sunt unele carti care is cam greu de citit, deci daca nu e o carte prea usoara ti-as sugera sa stai cu netul sau un dictionar langa tine.

| KittenLover155 a răspuns:

Citeste orice, dezvolati imaginatia si cunostiintele.E foarte bine.

| Cosmin2431 explică (pentru KittenLover155):

Nu mai conteaza m-am apucat sa citesc doi de vacanta

| Cameliapantiru a răspuns (pentru Cosmin2431):

Da, cartile lui Jules Verne sunt minunate pentru varsta ta. Si eu le citeam, cu pasiune,. prin clasele a V-a si a VI-a. "Doi ani de vecanta', cea pe care o citesti tu acum, a fost preferata mea. Insa, o carte foarte buna, minunata este si "Ocolul pamantului in 80 de zile", asa ca ar fi bine sa revii asupra ei, dupa ce o termini pe cea pe care o citesti acum. Recomand si "Copiii capitanului Grant". Spor la citit, succes la scoala si o seara faina iti urez!

| xXSonyXx a răspuns:

Pai eu zic ca este bine, de ce ar fi rau sa citesti o carte care este chiar buna, iti dezvolta imaginatia, dar trebiue sa o intelegi...