| Auras21 a întrebat:

Imi puteti da va rog frumos niste sfaturi legate de ce sa citesc?! De preferat romane... Cu mai multe volume... Multumesc big grin

4 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

„Misterele Londrei" de Paul Feval, serie pe care chiar acum o citesc. Sunt 4 volume.
„Winnetou" de Karl May, 3 volume.
„Casa Nopții" de P.C Cast, 9 volume și al 10-lea în curs de apariție (de vreo doi ani încoace laughing )
Lectură plăcută îți urez!

| Zanatare a răspuns:

Cam tot ce poti gasi de Agatha Christie.
Romanul pe care il citesc in prezent este "Shõgun" de James Clavell. Are doar 2/3 volume (depinde de editura) dar imi place la nebunie.
Romane scrise de autori contemporani cum ar fi seria Percy Jackson ( daca nu ai citit-o deja) sau Cronicile Familiei Kane (de acelasi autor ca si Percy Jackson).
As mai avea cateva idei, dar sunt romane clasice pe care s-ar putea sa le fi citit deja.
Lectura placuta! ^^

| Marisa1791 a răspuns:

In dependenta de preferintele tale pot sati Dau o lista frumusika...

| rebecccamalutan a răspuns:

Salut Auras21.Si mie imi plac romanele dar sincer sa-ti zic nu prea am citit multe! Aici ai un site pe care sa intri si sa vezi cateva romane de Jules Verne... Sunt poate cele mai emotionante carti de citit cu multa aventura salbaticie etc... Si poti sa citesti si,, Coliba unchiului Tom,, sau,, Cei trei muschetari,, Te rog mult sa le citesti si sa imi dai funda!